Eladó ház Szigetszentmiklós 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8251981
Referenciaszám: H342699
Feltöltve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4 szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
458 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
2251 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 174 030 Ft
Második évtől
228 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAGYCSALÁDOSOK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK, BEFEKTETŐK, GAZDÁLKODÓK FIGYELEM! Szigetszentmiklós Lidl-hez közeli csendes, kertvárosi részén ajánlom figyelmébe ezt a SOK LEHETŐSÉGET kínáló, felújítandó, korszerűsítendő lakóingatlant, amely kiváló lehetőséget nyújt befektetők, gazdálkodók számára. Az ingatlan CSOK+ támogatásra NEM alkalmas, mert kicsi a főépület! A 120 négyzetméteres 2 lakásos ház egy 2251 négyzetméteres telken helyezkedik el, így a terület bőséges lehetőségeket kínál a jövőbeli tervek megvalósításához. A főépület (68 m2) téglából 1975-ben, az „L” alakú rész (45 m2) vályogból az 50-es években épült. A 2 KÜLÖN LAKRÉSZBEN négy szobával és két fürdőszobával rendelkező ingatlan tágas életteret biztosít, amelyben a család minden tagja kényelmesen elfér vagy akár több lakás kialakítható, kiadható. Tartozik még az épülethez egy 30 m2-es tároló és régen nyári konyhának használt helyiség, valamint egy műhelyként is funkcionáló szerelőaknás garázs is. A nyílászárók hagyományosak, fából, a nagyobb lakásban gáz falikazános fűtésrendszer oldja meg a téli fűtést, gázbojler pedig a vízmelegítést. Burkolatai parketta és 70-es évekbeli Metlachi kőpadló. A kisebb lakás kályhával fűthető, teljes egészében felújítandó! A 3 db terasz az oszlopos gangokkal együtt összesen 22 négyzetméter, tökéletes helyszínt biztosít a szabadban való pihenéshez, időtöltéshez, ahol a zöld környezetben élvezheti a friss levegőt. Az ingatlan akár bútorozva eladó, így a jövőbeli lakók azonnal birtokba vehetik, miközben a felújítási lehetőségek széles spektrumát kínálja, lehetőséget adva arra, hogy saját ízlésük szerint alakítsák ki otthonukat. A környék biztonságos, csendes utcái ideálisak a családosok számára, ugyanakkor a közlekedési lehetőségek is kiválóak, bevásárlás, az M0 autópálya és a főváros rövid autózással elérhető. Az ingatlan közelében található iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek, amelyek mind hozzájárulnak a kényelmes mindennapokhoz. Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy lehetőség is a jövőbeli értéknövelésre, hiszen a terület folyamatosan fejlődik és keresett. A csendes, kertvárosi környezet és a tágas telek lehetővé teszi, hogy a jövőbeli tulajdonosok a saját elképzeléseik szerint alakítsák ki az ingatlant, miközben a befektetési potenciál is jelentős. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, minden kérdésre szívesen válaszolok, végig vezetem a folyamatokon. Telefonhívásával, üzenetével hozzájárul adatainak a szükséges mértékű kezeléséhez. Várom jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkológarázskertcsendesteraszpincebútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka Körgyűrű Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka Körgyűrű Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY