Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8230419
Referenciaszám: HZ086735-4732369
Frissítve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 56 millió Ft

56 millió Ft
560 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
735 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 177 194 Ft
Második évtől
232 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tégla Építésű Nagy Ház Szigetszentmiklóson!Álmodott már arról, hogy egy tágas, minden igényt kielégítő otthonban éljen, amely tökéletesen alkalmas nagy családosok számára és akár vállalkozás indítására is? Most itt a lehetőség! Szigetszentmiklóson eladó egy kiváló állapotú, tégla építésű, nagy ház, amely számos lehetőséget kínál az új tulajdonosoknak.Főbb jellemzők:Telek : 735 m² - tágas udvar, kertészkedési lehetőség, szabadtéri programokhoz ideálisHáz elrendezése: Nagy terek, több szoba, melyek remekül kihasználhatóak nagy családosok számára. A ház jól tagolt, praktikus elrendezésű, így minden családtag számára biztosított a privát szféra és a közös együttlét lehetősége is.Szuterén: Rendelőnek vagy üzlethelyiségnek is kialakítható. Ez az alagsor kiváló lehetőséget kínál vállalkozóknak, akik otthonról szeretnének dolgozni, vagy külön helyiséget keresnek ügyfelek fogadására. Emellett használható hobbi szobaként, edzőteremként vagy tárolóként is.Környék és elhelyezkedés:A ház csendes, barátságos környéken helyezkedik el, ami ideális választás lehet családok számára. A közelben találhatóak boltok, iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények és egyéb szolgáltatások, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A városközpont gyorsan elérhető, így minden fontosabb létesítmény karnyújtásnyira van.A ház tégla építésű, ami kiváló hő- és hangszigetelést biztosít, így télen meleg, nyáron pedig kellemesen hűvös marad. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy kert, amely tökéletes helyszín lehet családi összejövetelekhez, grillezésekhez vagy pihenéshez a szabadban.Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! A ház ideális választás mindazok számára, akik egy sokoldalúan kihasználható, tágas otthont keresnek, amely vállalkozási célokra is alkalmas lehet.Várjuk hívását! Tekintse meg ezt a csodálatos ingatlant és találja meg álmai otthonát Szigetszentmiklóson!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László László Gáspár Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 119 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
László László Gáspár Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 119 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY