Eladó ház Szigetszentmiklós 260 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 260 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8198106
Referenciaszám: HZ090057
Frissítve: 18 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 5 szobás: 169,5 millió Ft

169,5 millió Ft
651 923 Ft/m²
260 m²
Alapterület
521 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 536 328 Ft
Második évtől
703 221 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű családi ház eladó Szigetszentmiklóson!Szigetszentmiklóson kínálunk eladásra egy exkluzív, igényesen kivitelezett családi házat, amely minden igényt kielégít. A ház igazán különleges eleme az ingatlanon belül található medence ami az év minden napján élvezhető.Az ingatlan hasznos alapterülete 260 m2. A hozzá tartozó telek mérete 521 m2 amelynek minden egyes szeglete gondosan megtervezett. Hangulatos teraszok, gondozott kert látványos halastóval a terasz mellett. A nyugalom szigete, szemnek s léleknek egyaránt.Az ingatlan három tágas hálószobával rendelkezik. A hálóhelységek az emeleten kaptak helyet. Található még az emeleten természetesen fürdőszoba  is ,tágas közlekedővel és egy napfényes galéria a lépcsőfeljáróban ahol akár egy jó könyv társaságában elvonulhatunk.A földszinten a nappaliban kandalló adja meg a hangulatot a borús őszi és téli napokon. A konyha mellett amerikai konyha bárpulttal , onnan jobbra a tágas közlekedőből nyílik egy külön toalett és egy fürdőszoba továbbá az épületen belül található medencét is itt találjuk. A medencetérből akár a teraszra is  kijuthatunk. A medencetér az ablakaival és enteriőrével magával ragadó.A kerti fedett teraszról nyílik egy külön épületben a jakuzzi közvetlen a hangulatos tavacska mellett,  ahol a pihenés és kikapcsolódás garantált. A kert gondosan kialakított, bambusszal beültetett, így nyugodt, zöld környezetben élvezheti az otthon melegét. Az ingatlanhoz dupla garázs is tartozik, amely kényelmes parkolást biztosít.A Duna-part mindössze 2 perc sétára található, így a víz közelsége és a szabadidős tevékenységek lehetősége is adott. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik nyugodt, de ugyanakkor exkluzív életstílust keresnek.Az ingatlan azonnal költözhető!Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot! Keressen minket további információkért és megtekintésért!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Eszter Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Eszter Duna House - Hollán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY