Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 100 nm
Hirdetéskód: 8191544
Feltöltve: 1 hónapja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 3 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
559 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
540 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó kétgenerációs ingatlan! Szigetszentmiklós csendes kertvárosi részén, a városközponthoz közel, a Bucka rész elején lévő Nyárfa utcában eladó egy telken két különálló családi ház. Az 540nm-es telken két különálló téglaház, pince fúrt kúttal, fedett terasz, autóbeálló, nyári konyha és több melléképület is található. a kisebbik ház 38 nm (szoba, konyha, fürdő), a másik pedig 62nm alapterületű kb.8Nm fedett bejárattal (előtér, konyha, étkező, nappali, hálószoba, fürdő és különálló wc). Mindkettő összközműves, per-, teher- és igénymentes. Tisztasági festést, igény szerinti felújítást igényelnek, de jelenlegi állapotúkban is azonnal beköltözhetők. A házak 30-as téglából, beton alapra épültek, beton födémmel, nyeregtetős cserépfedéssel. A nagyobbik ház padlásán tetőtérbeépítéssel és a hátsó terasz beépítésével, akár egy felső szint is kialakítható. A fűtést és melegvíz ellátást a nagyobbik házban gázkazán biztosítja, de a gázfűtésen kívül van kandalló is. A kisebbik házban még gázkonvektorok vannak. A házak folyamatosan korszerűsítve lettek, homlokzati dryvit szigeteléssel a gazdaságos fenntarthatóság miatt. A nagyobbik házban műanyag nyílászárók is beépítésre kerültek. Mindkét ház alacsony rezsije a rezsitámogatott átlagos fogyasztás keretein belül marad. Az ablakokon redőnyök és szúnyoghálók vannak. a nagyobbik ház riasztóval ellátott. A fedett terasz a kert felől közelíthető meg, mely beton födémes, alatta pedig pince van. Az ingatlan csendes, de mégis frekventált, aszfaltozott utcában található kiváló közlekedés és infrastruktúra mellett. Az utca végén kb. 100 Méterre buszmegálló, a közelben óvoda, bölcsöde, fogorvos, kisbolt, de a városközpont (hév, Spar üzlet, pékség, hentes, zöldséges, piac, posta, gyógyszertár, iskola stb.) Gyalog is 5-10 perc alatt elérhető. Személyes megtekintéssel kapcsolatban az alábbi telefonszámon állok szíves rendelkezésükre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
d.Tóth Zita
+36 30 636 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
d.Tóth Zita
+36 30 636 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY