Eladó ház Szigetszentmiklós 550 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 550 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8154377
Referenciaszám: 8028_leebesfia
Frissítve: 21 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4+1 fél szobás: 73,9 millió Ft

73,9 millió Ft
0 Ft/m²
550 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 233 833 Ft
Második évtől
306 596 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigetszentmiklóson, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, kiváló infrastruktúra mellett kínálunk eladásra egy dupla garázsos, belső kétszintes, tégla építésű, 200 nm-es, önálló családi házat 550 nm nagyságú összközműves telekkel. Az ingatlan főbb műszaki paraméterei: -2003-ban épült, -30-as Porotherm tégla, -dryvit szigeteléssel ellátott, -Bramach beton cserép fedésű, -a szintek között betonfödém, tetőtérben fafödém, -15 cm tetőszigetelés, -a nyílászárók 2 rétegű műanyag nyílászárók, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek, -a ház fűtését és meleg víz ellátását kombi cirko gázkazán biztosítja, radiátorokkal, -a nappaliban meseszép cserépkályha működik (személyes nagy kedvenc:) -a kertben fúrt kút biztosítja a locsolást. A ház nagyon tágas, világos, abszolút élhető, praktikus elrendezésű, minden generáció tökéletes élettere lehet: -pinceszint 55,17 nm: két kocsi parkolására alkalmas garázs, kamra és gépészeti helyiség, valamint egy kis nyári konyhaként funkcionáló helyiség található, -földszint 70,16 nm: „csupa fény” télikert, előtér, teraszkapcsolatos amerikai konyha-étkező-nappali, kamra, zuhanyzós fürdőszoba/wc és egy külön wc lett kialakítva, -emelet/tetőtér: 76,29 nm : 3 hálószoba, gardrób helyiség, és egy kádas fürdőszoba/wc található. A szülői hálóhoz egy 7 nm-es erkély is tartozik. Az ingatlan további extrái a gépesített, gyönyörű konyhabútor, a tetőtéri Velux ablakok, a belső két szintet összekötő tölgyfa lépcső, az inverteres klíma, riasztó, fúrt kút, a terméskő kerti sütögető, a fedett terasz, melyek mind-mind az itt élők kényelmét szolgálják. A kert nagyon szépen parkosított, gondozott, gyümölcsfákkal, virágokkal, kis veteményessel beültetett. A telken helyet kapott egy szerszámos házikó illetve egy 3 m*10 m-es könnyűszerkezetes tároló is. A dupla garázs előtt telken belül a parkolás két autónak megoldott. A kocsibeállók térkővel burkoltak. Az ingatlan saját részre, minőségi anyagokból, minőségi kivitelezésben épült, mind esztétikailag, mind műszakilag makulátlan, a képek magukért beszélnek! Tökéletes otthona lehet minden korosztálynak. Buszmegálló, Hév megálló, ovi, bölcsi, boltok, központ karnyújtásnyira megtalálhatók. Részletekért kérem hívjon, amennyiben épp nem tudom fogadni hívását visszahívom. Várjuk a kedves érdeklődők jelentkezését:)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bernát Ágnes Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 757 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY