Eladó ház Szigetszentmiklós 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7699070
Referenciaszám: 40884
Frissítve: ma

Szigetszentmiklós eladó családi ház 2+1 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
748 750 Ft/m²
80 m²
Alapterület
575 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag nálunk! Mindazoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik vidéken, egy energiatakarékos otthonban kezdenének új életet és fontos a természetes életkörülmény. Egy igazi kuriózum. Szigetszentmiklós központjában a Tököli úton kínálom megvételre ezt a karbantartott, szép állapotban lévő családi házat. A ház, 1950-ben épült, beton alappal, döngölt falazattal. A vályogépítészet a környezettudatos építés elvei szerint újra az érdeklődés középpontjába került. Előnyei: - Kitűnő nedvességszabályozó, ugyanis a földfal az emberi bőrhöz hasonlóan lélegzik. Képes kiegyenlíteni a páratartalomban és hőmérsékletben előforduló ingadozásokat. Szabályozza a belső levegő páratartalmát, így hozzájárul az egészséges mikroklíma kialakításához. Jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik. Télen jelentősen csökkenthető a fűtési költség, nyáron viszont nem szükséges klímaberendezést használni ahhoz, hogy kellemesen hűvös maradjon a belső tér. A lakásnak két bejárata van. A gang felől is és a konyha felől is megközelíthető. Alapterülete 80 m2, melyben, egy előszoba, két szoba, étkező- két konyha, egy háztartási helyiség, egy fürdőszoba kapott helyet. Mindenhol műanyag nyílászárók és fa beltéri ajtók találhatók. A vizes helyiségek járólappal, az étkező, a szobák laminált és PVC burkolatúak. A bútorzat megegyezés tárgyát képezi! 2012-ban elvégzett felújítási munkálatok: -Tetőcsere -belső átalakítás -nyílászáró csere -burkolatok felújítása -riasztó -fúrt kút A lakás fűtése gázkonvektorral,a meleg víz ellátás villany boylerrel megoldott. Jelenleg az épületben nincs vezetékes víz -és csatornarendszer, de az utcában igen, onnan beköthető. Az udvar hátsó részében egy pince és melléképületek vannak, amelyek a korábbi években állattartásra, tárolásra szolgáltak. Parkolásra az udvarban van lehetőség. A kertkapcsolat megoldása a védett,árnyékos gang, amely az év minden napján szolgálja a pihenést az itt élők számára. Forgalmi szempontból kiemelt területen helyezkedik el, Infrastruktúrája kiemelkedő, ennek köszönhetően szinte minden karnyújtásnyira van, ami a hétköznapokhoz szükséges. HÉV és Busz vonalak szintén gyalogos távolságra találhatóak. Az ingatlan tehermentes. A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Bővebb információért hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cser Mónika CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cser Mónika CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY