Eladó ház Szigetszentmiklós, Alsóbucka 280 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmiklós, Alsóbucka 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7682040
Referenciaszám: 7686_leebesfia
Frissítve: 21 napja

Szigetszentmiklós eladó családi ház 4+2 fél szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
463 929 Ft/m²
280 m²
Alapterület
565 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló ajánlat Szigetszentmiklóson! Eladó egy nagyon kivételes, kiválóan és jól átgondoltan megépített és karbantartott családi otthon Szigetszentmiklós Dunához közeli részén. Az ház egy 565m2-es saroktelken lett megépítve. Az építkezést 2009-ben kezdték, és ekkor fenyőrönkök felhasználásával épült ez a gyönyörű ház. Pincegarázs, földszinti élettér és a tetőtér készült ezzel az építési móddal. 2019-ben bővítésre került sor, és ekkor 30-as "okostéglából" készítették el a földszinthez csatlakoztatott ebédlő-hálószoba-fürdőszoba együttest. A kivitelezés a legmagasabb minőségi fokon történt, átgondolva, jól megtervezve és a legminőségibb anyagok felhasználásával. Az eredmény ezt tükrözi is. Így ez az otthon tartalmaz : - a pinceszinten: 2 állásos garázst, tusolós wc-s fürdőszobát, konyhát és kettő teljes értékű szobát - a földszinten: tágas élettér amerikai konyhával, ebédlővel, kandallós nappalival, egy hálószobát, egy kádas-wc-s fürdőszobát, és egy tusolós, wc-s fürdőszobát - a tetőtérben 3 hálószobát és egy szép fürdőszobát. Az házban nagyon otthonos hangulatot teremt a rengeteg fa és kő jelenléte, ezek ízléses keveredése. Fűtéséről egy modern gázkazán, és a kandalló (mely puffertartállyal rá van kötve a fűtési rendszerre, így önállóan lehet fűtésre használni) gondoskodik, illetve kiegészítésként 2db hűtő-fűtő klíma berendezés is használható erre a célra. Az udvaron helyet kapott egy szuper szaletli épített kemencével és grillezővel, illetve egy méretes fedett fatároló, mely jól használható akár autó tárolására is. Kívül-belül csúcsminőségű anyagokat használtak az építtetők. Hibátlan az ingatlan! Ha hasonló méretű otthont keres, ezt mindenképp látnia kell! Tényleg kivételes ajánlat. Jelenleg 200Mft alatt nehezen lehetne ezt az ingatlant ilyen minőségben megépíteni! Várom hívását, kérdéseit akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamrapince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zakar Ferenc Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 685 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zakar Ferenc Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 685 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY