Eladó ház Szigetszentmárton 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetszentmárton 83 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7874767
Referenciaszám: 42294
Frissítve: ma

Szigetszentmárton eladó családi ház 2+1 fél szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
457 831 Ft/m²
83 m²
Alapterület
663 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag nálunk! Szigetszentmárton központjában a főúton, egy utcányira a kis-Duna partjától, takaros házak és lakóik szomszédságában megvételre kínáljuk ezt az 1900-as években épült vegyes falazatú, nettó 83 m2 lakóterületű, családi házat. A svábok egykor jó alapanyagokból, átlagon felüli minőségben építkeztek, az általuk felhúzott épületek a mai napig jó állapotban vannak. 2020-ban az épület belső felújítása és kialakítása megtörtént, a homlokzat felújítása a kert végleges kialakítása, az ingatlan új gazdájának teremt lehetőséget a saját igényei megvalósításához. A ház elosztása: Belépő- konyha étkező egy légtérben- nappali- 2 szoba-fürdőszoba WC-vel. Az utcafront, illetve a hátsó kert felőli oldalon egy-egy plusz lakrész kialakítása az ingatlan új gazdájára vár. Ezek a lakrészek igény szerint a lakással összenyithatók, így lehetőség van a jelenleginél nagyobb lakótér kialakítására. A vastag, vegyes falazatnak köszönhetően, a ház nagyon alacsony rezsi költséggel fenntartható. Műszaki adatok: -Teljes villany- és vízvezeték cseréje, - új műanyag-és fa nyílászárók, - új konyhabútor, - elektromos fűtés mindenhol, a nappaliban egy plusz fatüzelésű kandalló, - fúrt kút, - gázcsonk az udvarban. A közelben orvosi rendelők, közértek, piac, hentes, pizzéria. 5 percre a kis-Duna-part, amely 2021-óta kiépített szabad stranddal rendelkezik. 10 km-re termál fürdő, 3 km-re lovarda található. A szomszédos községekkel együtt a hely lakói hagyományteremtő és hagyományőrző szemléletük miatt a mai napig jelen vannak a térségben, amelyeket többek között bálokkal, falunapokkal tartanak életben. Közlekedés szempontjából: Budapest-Ráckeve között HÉV-vel, illetve : Budapestről személy gépkocsival, valamint a Volánbusz autóbuszaival is körülbelül kb. 1 óra alatt lehet elérni a Csepel-szigeten keresztül, vagy az M0-s autóútról. Megközelíthető az 51-es főút felől is Kiskunlacházi letéréssel, Ráckevéig az 5101-es, majd onnan az 51 107-es úton. Csak készpénzes vásárlással! A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik! Várom megtisztelő hívásukat! Keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cser Mónika CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cser Mónika CasaNetwork Buda Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY