Eladó ház Szigethalom 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigethalom 83 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8280341
Referenciaszám: HZ091724
Frissítve: ma

Szigethalom eladó családi ház 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
540 964 Ft/m²
83 m²
Alapterület
1834 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy Szigethalom dinamikusan fejlődő közösségének részévé váljon, akár otthonát, akár vállalkozását szeretné itt megvalósítani. Várjuk jelentkezését, hogy személyesen is bemutathassuk ezt a rendkívüli ingatlant!Szigethalom közössége barátságos és segítőkész, a városi infrastruktúra pedig kiválóan kiépített. Itt minden megtalálható, ami a kényelmes és modern élethez szükséges – iskolák, óvodák, vásárlási és szórakozási lehetőségek egyaránt. A közelben található Duna-part kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek.A régió adottságai és az ingatlan helyzete egyedülálló lehetőséget kínál az új tulajdonosok számára. Akár otthont, akár üzleti vállalkozást szeretnének itt kialakítani, az ingatlan minden szükséges feltételt biztosít a sikeres megvalósításhoz.Az ingatlan két utcára nyílása és a fő út melletti elhelyezkedése rendkívüli előnyökkel bír, különösen azok számára, akik saját vállalkozás indítását tervezik. Az itt megtelepedő üzletek, irodák, vagy akár szolgáltató központok könnyen hozzáférhetőek és látogatottak lehetnek a helyi lakosság, valamint a környéken áthaladók részéről is.Az 1834 nm-es összközműves telken 2 darab vegyes falazatú (részben vályog, részben tégla) lakóépület és egy garázs található.Mindhárom épület felújítandó állapotú.A nagyobb ház teraszokkal együtt 83 nm, a kisebbik 25 nm valamint a garázs18 nm.Az ingatlan tehermentes, hitelezhető, de CSOK PLUSZ-ra nem alkalmas.Ügyfeleinknek ingyenes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.További kérdéseivel várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1976
Erkély:
7,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórisné Varga Edina Duna House - Szigetszentmiklós Az iroda összes hirdetése
+36 20 258 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórisné Varga Edina Duna House - Szigetszentmiklós Az iroda összes hirdetése
+36 20 258 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY