Eladó ház Szigethalom 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigethalom 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8253469
Referenciaszám: H491662
Feltöltve: 4 napja

Szigethalom eladó családi ház 3 szobás: 114 millió Ft

114 millió Ft
814 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1441 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 360 716 Ft
Második évtől
472 963 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes Lehetőség Szigethalmon – Eladó 140 m²-es Önálló Családi Ház a Duna Sor utcában. Videó hamarosan elérhető lesz. Álmodott már egy tágas, napfényes otthonról a Duna közelében? Itt a lehetőség! Szigethalmon, a Duna sor utcában, a Tököli parkerdővel szemben található 2003-ban épült porotherm téglából Bramac cserépfedéssel földszintes 3 szobás összkomfortos családi ház nagy fedett terasszal rendezett gondozott a környéken szokásosnál nagyobb 1441 nm-es telekkel. Főbb jellemzők: Duna part mindössze 50 méterre •3 szobás összkomfortos •38-as porotherm téglából épült •Modern, redőnyös műanyag nyílászárók •belső ajtók szép állapotú fából egy része üvegezett. •A fűtésről Vaillant gázkazán, cserépkályha és hűtő-fűtő klíma gondoskodik • Villany 3 X 25 A •Távfelügyelethez bekötött riasztórendszer és Urmet kaputelefon rendszer •Motoros kerti toló kapu és motoros garázsajtó. •Fúrt kút és automata öntözőrendszer •8 m²-es kerti jó állapotú fatároló. Fedett terasz a nyugalom és kikapcsolódás tökéletes helyszíne l Kert mérete lehetőséget biztosít medence kialakítására. Helységek és méretek: Előszoba 4,4 nm, wc 1,5 nm, közlekedő 2 nm, kamra 3 nm, nappali 24,4 nm, konyha+étkező 14 nm, mosókonyha 5,3 nm, közlekedő 5,3 nm, fürdőszoba + wc 7 nm, szoba 14 nm, szoba 11 nm, garázs 24 nm, tároló 8 nm, terasz 25 nm. Felújítások: 2 éve ereszcsatorna ki lett cserélve. 4 éve kívül – belül ki lett festve. Külső hőszigetelés Baumit hőszigetelő vakolattal. Padlás kőzetgyapot szigeteléssel ellátva. Kiváló infrastruktúra számos vendéglátóhelyiség és bevásárlási lehetőség gyorsan elérhető. A ház tehermentes 1/1 tulajdonos. Ez a ház ideális választás azoknak, akik szeretik a csendes, természet közeli életet, minden kényelmi szolgáltatás a közelben van. A konyhabútor és a beépített bútorok a vételár részét képezik. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Rugalmasan megtekinthető! Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY