Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8241805
Referenciaszám: 8074_leebesfia
Frissítve: ma

Szigethalom eladó családi ház 3+1 fél szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 260 870 Ft/m²
115 m²
Alapterület
400 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 805 Ft
Második évtől
601 575 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
RITKASÁG... Csak nálunk! Szigethalom KÖZVETLEN Duna-parti, saját nagy stéggel rendelkező családi ház eladó! A 2011-ben épült modern tégla ház minőségi anyagokból lett kivitelezve, szem előtt tartva a gazdaságos üzemeltetést és a megújuló energiák felhasználását. A tetőteres, galériás ház 115 m2 alapterületen áll: modern, gépesített amerikai konyhás étkező-nappali kandallóval, hálószoba, nagy fürdőszoba, külön WC, előszoba és nagy (részben) fedett terasz, a pácolt tömörfa lépcsőn feljutva a tetőtér galéria részére nyílik a hatalmas (akár ketté osztható) hálószoba, kényelmes fürdőszoba, gépészeti helyiség, gardrób, és egy nagy galéria-rész - melyből még egy háló vagy dolgozószoba szükség szerint kialakítható. Az emeleti szintről egy nagy tetőteraszra léphetünk ki és élvezhetjük a gyönyörűen parkosított kertet és a Duna látképét. Kondenzációs kazán biztosítja a padlófűtést télen illetve a használati melegvíz ellátást, nagy teljesítményű klíma a hűtést nyáron, az 5kW napelem pedig mindehhez az ingyenes megújuló energiát (éves szaldó elszámolás alapján). A 400 m2-es parkosított kertben cserjék és virágok látványa adhat megnyugvást a mindennapi rohanásban, a nagy kerti tároló és saját stég pedig számtalan vizes szabadidős tevékenységre biztosít lehetőséget. Jöjjön, nézze meg és tapasztalja meg a hely varázsát... várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osadcow Gergely Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osadcow Gergely Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY