Eladó ház Szigethalom, Móra Ferenc utca 156 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigethalom, Móra Ferenc utca 156 nm
Hirdetéskód: 8151258
Frissítve: 1 hónapja

Szigethalom eladó családi ház 5 szobás: 89,5 millió Ft

89,5 millió Ft
573 718 Ft/m²
156 m²
Alapterület
1072 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 283 194 Ft
Második évtől
371 317 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szigethalom központi részén, csendes utcában eladó egy 155m²-es két szintes, gyönyörű galériás, összkomfortos családi ház 17m²-es fedett terasszal 1072 m²-es összközműves telken. Parkolás a telken 26m²-es külön álló garázsban (alatta kis pince), de elé fér még 3 személyautó is. Téglából épült beton födémmel, a tető cserépfedéses. Kívül 5 cm perlites cement szigeteléssel. A ház 1998-ban épült, teljesen befejezve 2006-ban lett. Az alsó szinten található előszoba, wc, nagy konyha-étkező beépített bútorral és gépekkel, kamra, két fürdôszoba (egyik kádas, másik zuhanyzós), tágas nappali és két hálószoba. Az emeleten nagy közlekedő, két hálószoba és egy wc található. Nagyméretű fa nyílászárók dupla, hőszigetelt üvegezéssel, redőnnyel, szúnyoghálóval. Fűtés, meleg víz: parapetes gázcirkóval, radiátorok plusz a nappaliban padlófűtés. A nappaliban és az étkezőben van továbbá egy-egy cserépkályha is, amellyel a ház igény esetén befűthető. Mindkét fürdőszoba tavaly fel lett újítva, valamint a nappaliban lévő cserépkályha is újra lett rakva. Kertben gyümölcsfák, dísznövények, vetemény, kerti tó, rejtett öntözőberendezés a gyephez. Locsolás fúrt kútról történik. A házhoz csatlakozik egy 10 nm-es fűthető üvegház, ami sok más célra is hasznosítható. Az étkezőből nyílik egy 17 m²-es terasz szőlőlugassal, polikarbonát fedéssel, fűszerkerttel a ház takarásában, ezért teljesen rejtett az utcafront elől. A ház csendes zsákutcában található, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és bolt a közelében. Hév megálló 10-15 perc sétára.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 771 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 771 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY