Eladó ház Szigetbecse 194 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szigetbecse 194 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230404
Referenciaszám: HZ084251-4732600
Frissítve: ma

Szigetbecse eladó családi ház 2+2 fél szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
953 608 Ft/m²
194 m²
Alapterület
444 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 585 372 Ft
Második évtől
767 527 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmodott már arról, hogy motorcsónakkal indul vacsorázni egy vízparti étterembe? Vagy szeretne saját stégről horgászni bármikor? Most megvalósíthatja!Élvezze a Duna-parti élet minden napját!Eladó közvetlen vízparti ház Szigetbecsén, a Ráckevei-Soroksári Duna-ág legszebb részén! Ez a 2023-ban befejezett, sztárépítész által tervezett ház kivételes elhelyezkedéssel és modern kialakítással várja új tulajdonosát.Az ingatlan saját stéggel rendelkezik, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a Duna-ág nyugodt vizével – sétány nélküli, zavartalan kilátással. A telek 444 nm-es, teljesen körbekerített, elektromos kapuval ellátott bejárattal, és mediterrán növényekkel beültetett, kertész által gondozott díszkerttel.A háromszintes épület összesen 194 nm nettó alapterülettel bír, melyhez panorámás, fedett és nyitott teraszok is tartoznak. A tetőtéri hálószobából és az erkélyről csodálatos dunai panorámában gyönyörködhet.Az ingatlan jellemzői: Szuterén: Mélygarázs egy autó számára, világos kondi-szoba, tárolóhelyiségek, kazánház, valamint egy éppen készülő fürdőszoba. Földszint: Dunai panorámás nappali kandalló előkészítéssel, fedett és nyitott teraszkapcsolattal, étkezőkonyha, zuhanyzó, gardrób, WC, előszoba. Tetőtér: Egy hatalmas, dunai panorámás hálószoba, két félszoba és egy kádas fürdőszoba.Extrák Modern biztonsági rendszer kamerákkal és riasztókkal. Minden helyiségben elektromos alumínium redőnyök szúnyoghálóval. La Meridiana 2023-as díjnyertes burkolatok. WELLIS 2023 díjnyertes fürdők. HACIENDA konyhabútor MIELE gépesítéssel. Kézzel faragott mészkő kandalló.Közeli szolgáltatások: A közelben óvoda, általános iskola és gimnázium is található, így a család minden tagja számára ideális választás lehet.Megközelíthetőség: A terület az 51-es úton könnyen elérhető, illetve három kompjárat is közlekedik ide, biztosítva a gyors és kényelmes megközelítést.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a vízparti luxusnyaralót, amely tökéletes otthona lehet Önnek és családjának.Ha felkeltette érdeklődését a hirdetésem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ujvári Dorottya Duna House - Halásztelek Az iroda összes hirdetése
+36 30 554 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY