Eladó ház Szerep 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szerep 105 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8225758
Referenciaszám: M272633-4727408
Frissítve: ma

Szerep eladó családi ház 3 szobás: 8,2 millió Ft

8,2 millió Ft
78 095 Ft/m²
105 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 946 Ft
Második évtől
34 020 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szerepen egy 105 m2-es, 3 szobás családi ház. Az épület tégla alapon vályogból készült, a korához képest jó állapotban van, a tulajdonos jóvoltából, aki gondos gazdája volt mai napig is. Az épület belül átlagos állapotban van. Az ingatlan víz és villany közművel rendelkezik, Szerepen csak a szennyvízcsatorna hiányzik. A fűtés vegyestüzelésű kazánnal történik, a hőleadást radiátorok biztosítják, alternatív fűtésként cserépkályhák is találhatók. A melegvízről villanybojler gondoskodik. A fürdőszoba és a WC külön megközelíthető. A ház jellegéből adódóan a szobák egymásból nyílnak, a házhoz tartozik egy zárt üveges gang, valamint egy fedett, nyitott terasz is. A közel 2000 m2-es telken minden olyan épület megtalálható, ami kisállattartásra is alkalmas lehet, és a nagy kertben pedig minden megterem ami egy családnak kellhet, az öntözéshez ásott kút áll rendelkezésre működő hidroforral. Az előkertben számos fa ad árnyékot a nyári melegben. Az ingatlan védelméről modern külső-belső térkamera rendszer gondoskodik. Az ingatlanon nyitott kocsibeálló készült mindjárt kettő is, egy kisebb és egy nagyobb autó tárolása végett. Az ingatlant eladásakor a bútorozottan is meg lehet venni, igény és megegyezés szerint, ami az árban nincs benne. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is. Megtekintésre telefonos egyeztetés alapján van lehetőség. Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek az OTP hátterével irodánkban.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Tibor OTPip - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 806 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mester Tibor OTPip - Debrecen Kürtös utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 806 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY