Eladó ház Szeremle 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeremle 150 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7907579
Referenciaszám: HZ091032
Frissítve: 9 napja

Szeremle eladó családi ház 5 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
199 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeretne egy hagyományokat követő, de egyben szépen felújított családi házat? Ha ezt keres, megtalálta!A szeremlei ház 150 nm, a telek mérete 2000nm.A családi ház áll: 4 szobából, hallból, 2 előszobából, valamint konyhából, fürdőből.A ház homlokzata meg lett hagyva eredeti állapotában, valamint némely belső nyílászáró is, de a ház külső hálózást, valamint vakolást kapott.(színezése az új tulajdonosra vár) A külső nyílászárók mind műanyagra lettek cserélve, benne hőszigetelt üveg található.A ház nagy értéke a csodálatos nagy belmagassága ( 4m) amely akár hangulatos galéria kialakítására ad lehetőséget.A felújítás érintette a teljes csatorna, valamint víz hálózatot, valamint a villanyvezetékeket is.A fürdőszoba is teljes felújításon esett át, szép csempézett zuhanyzó került kialakításra.A szobák nagy méretűek, tágasak, világosak. A családi fészek alkalmas több gyerekes családnak is, hiszen ideális az elrendezése, mindenki kedve szerint teret kap a házban.A fűtésről központi nagy kazán gondoskodik, a szobákban pedig radiátorok adják a meleget. A melegvizet új bojler biztosítja.Az udvarban is több lehetőség adott, hiszen az első részben melléképületek találhatóak, amelyek akár a háztartási, kerti gépek tárolására szolgálnak, de akár állattartásra is alkalmasak. Az udvar hátsó része a gyümölcs-és zöldségtermesztés színtere lehet, jelenleg is gyümölcsfák gazdagítják a területet.Ez a ház kiváló lehetőség, egy  pici ráfordítással egy álomház alakítható ki belőle.Jöjjön el és győzödjön meg róla még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Illés Boglárka Duna House - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 539 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY