Eladó ház Szenyér 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szenyér 81 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8180939
Referenciaszám: H488184-4694377
Frissítve: 19 napja

Szenyér eladó családi ház 3 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
369 136 Ft/m²
81 m²
Alapterület
1091 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szenyér, mindössze 30 km-re található a Balatontól. Egy igazi kis gyöngyszem, zöld övezetben fekvő zsákfalu. A családi ház a hatvanas-hetvenes években épült. A falazata tégla (több sorban rakott, vastag), utólag alulról víz szigetelést is kapott, így garantáltan száraz. Új külső vakolat és 10 cm-es hungarocell szigetelés lett felrakva, valamint minden ablak és bejárati ajtó is új, műanyag szerkezetűek, hőszigeteltek. A ház be van kötve a helyi elektromos hálózatra, minden villamossági kábel új. A vízvezetékek 4 éve lettek teljesen felújítva és minden vezeték ki lett cserélve. A fűtés is teljesen új: négy éve radiátoros központi fűtés van, az előszobában és az étkezőben is radiátorok és padlófűtés. Fűtése 250 kg-os öntöttvas vegyestüzelésű kazánról történik, ami szintén négy éves, 10 kW-os direktfűtéses és 20 kW-os víz hőteres szivattyúval csatlakozik a fűtési rendszerre. Klíma is van, 3 éves, tud fűteni, hűteni és szellőztetni, melegszivattyú funkcióval, GREE márkájú. A meleg víz ellátás szintén négy éves, tavaly vízkőmentesített elektromos bojlerrel van biztosítva. 150 literes a kapacitása és energiatakarékos. Rendelkezésre áll, egy 20 m3-es szennyvíztároló tartály. Jelenleg egy speciális baktériummal rendszeresen van kezelve, mindent lebont, ami a szennyvízben van, és csak tiszta víz marad. Ezzel a vízzel a kerti locsolás is lehetséges. Az ingatlan hátsó részén 30 m3-es ciszterna is található, az esővízelvezető rendszer az összes csapadékot a föld alatt lévő csövekkel összegyűjti és a ciszternába gyűjti. A ház körül, a falak mellett, vízelvezető csövek vannak lefektetve, melyek fóliazáróréteget és kavicságyat kaptak. Az itt összegyűlő víz is szintén a ciszternába folyik. Az udvaron egy vízmű által bevizsgált tiszta vízű kút is van, amely a ház vízellátását is tudja biztosítani, rá van kötve a rendszerre. Az elülső kerítés speciálisan megerősített fémvázzal lett megépítve. Fatároló, csirkeól és gyümölcsfák is találhatóak az udvaron. A telek végében egy patak csordogál. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Keressen bizalommal, várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY