Eladó ház Szentpéterszeg 89 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentpéterszeg 89 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8113293
Referenciaszám: 788987
Frissítve: 26 napja

Szentpéterszeg eladó családi ház 2+1 fél szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
230 337 Ft/m²
89 m²
Alapterület
1468 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 866 Ft
Második évtől
85 050 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Szentpéterszegen egy szép állapotú, 2 + 1 fél szobás, részben alápincézett, földszintes kialakítású családi ház. Az ingatlan egy 1468 nm-es telken helyezkedik el, lakótere 88,66 nm, melyhez egy 3,91 nm-es és egy 23,89 nm-es fedett terasz is tartozik. Az ingatlan műszaki jellemzői: Az ingatlan 1975 körül épült, vályog + tégla falszerkezetű, tetőszerkezete keresztezett oromfalas tető cserépfedéssel, külső homlokzata szigetelés nélküli és festett. Nyílászárói fa szerkezetűek, ablakai hőszigetelő üvegezéssel ellátottak, továbbá szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. Falburkolatai festettek, a konyhában és a vizes helyiségekben csempézettek, padlóburkolatai kerámialapok és laminált parketta. A családi ház fűtését gázkazán biztosítja, emellett 2 darab cserépkályha is segíti, a melegvíz-ellátását szintén a gázkazán adja. Körülbelül 1 éve részleges felújításon esett át az ingatlan, melynek keretében a falfelületek tisztasági festése illetve a konyha felújítása, gépesítése történt meg. Az ingatlan kialakítása: A nagyobb alapterületű teraszról a konyhába léphetünk, ahonnan balra egy étkező nyílik. Innen jobb kéz felől egy félszobát találhatunk, majd továbbhaladva egy közlekedőhöz érünk, ahonnan jobbra a fürdőszoba + WC helyiségére nyithatunk. Itt egy kád és egy zuhanyzó is kialakításra került, mellette pedig az egyik hálószoba helyezkedik el. A közlekedőtől balra kapott helyet a másik háló, a végén pedig a kisebb alapterületű teraszhoz juthatunk el. Az ingatlan udvara: Az ingatlan teljesen körbekerített, udvara gondozott, szép állapotú. A tulajdonosok többféle gyümölcsfát, fenyőt, tujákat továbbá dísznövényeket ültettek, melyek öntözése megoldható a kertben található fúrt kút vizével. A parkolás a ház előtti közterületen ingyenes, az udvari beállón pedig két gépkocsi is kényelmesen elfér. Az udvaron egy különálló lemezgarázs is felépítésre került. A település jellemzői: Szentpéterszeg egy nyugodt, csendes község, amely Hajdú-Bihar vármegyében, a Berettyóújfalui járásban található. Közvetlenül Berettyóújfalu északkeleti szomszédságában, a Berettyó folyó mentén fekszik. Szomszédos települései: északon Derecske, északkeleten Konyár, keleten Gáborján, délen Váncsod, északnyugaton pedig Tépe. Berettyóújfalu, mint központi település körülbelül 6,5 km-re található Szentpéterszegtől.. A VolánBusz járataival, valamint gépkocsival könnyen megközelíthető. A községben óvoda, iskola, illetve az alapszolgáltatásokat nyújtó intézmények fellelhetők. Az ingatlan tökéletes választás olyan otthonkeresőknek, akik a nyugalmat és a természet közelségét részesítik előnyben a városi nyüzsgéssel szemben. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom megtisztelő hívását akár a hétvégi napokon is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
teraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csarkó Barbara Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 860 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csarkó Barbara Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 860 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY