Eladó ház Szentmártonkáta 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentmártonkáta 73 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244678
Referenciaszám: 714500030
Feltöltve: ma

Szentmártonkáta eladó családi ház 4+1 fél szobás: 13,2 millió Ft

13,2 millió Ft
180 822 Ft/m²
73 m²
Alapterület
4316 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 41 767 Ft
Második évtől
54 764 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó tanya Szentmártonkátán, Homokerdő dűlőben – Tökéletes választás vidéki életre vágyóknak és Aranykalászos Gazdágnak! Telek mérete: 4316 nm Ház alapterülete: 50 nm + 23 nm különálló lakrész   Kiváló lehetőség mindazoknak, akik a városi nyüzsgést csendes, természetközeli életmódra cserélnék! Szentmártonkáta csendes részén, a Homokerdő dűlőben található ez a hangulatos tanya, amely többféle lehetőséget kínál: fiatal gazdáknak, aranykalászos gazdáknak, vagy egyszerűen csak a vidéki élet szerelmeseinek. Az ingatlan jellemzői: Telek: 4316 nm-en elterülő, tágas telek. Főépület: 50 nm alapterületű ház, három szobával és egy étkezővel. Az eredeti épület az 1950-es években épült vályogtéglából, a bővítés pedig a ’80-as években történt tégla falazattal. Különálló lakrész: 23 nm-es önálló egység, mely tartalmaz egy szoba-konyhát és fürdőt, valamint egy fedett teraszt – ideális vendégek fogadására vagy akár kiadásra. Fűtés: Vegyestüzelésű kazán biztosítja a meleget. Víz: Fúrt kútból bevezetett vízellátás. Elektromos áram és internet: A modern komfort sem hiányzik, így a munkavégzés is zavartalan lehet. Az ingatlan Má-T besorolású, így a Földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, ami ideális lehetőséget biztosít földművesek, gazdálkodók számára! Ha a vidéki élet mellett döntene, ez a tanya tökéletes helyszín lehet újrakezdéshez vagy gazdálkodáshoz! Ne hagyja ki, nézze meg személyesen is! Érdeklődni a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyduplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Sándor Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Sándor Horváth Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY