Eladó ház Szentmártonkáta 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentmártonkáta 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8135328
Referenciaszám: 217500433
Frissítve: ma

Szentmártonkáta eladó családi ház 5 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
299 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1135 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szentmártonkáta közkedvelt utcájában 200 nm-es 5 szobás családi ház 1135 nm-es telken!   A tégla falazattal épült két generációs családi házat tágas világos terek jellemzik, az alsó szintjén 2 nagy utcai szoba, étkező, konyha, kamra, folyosó, fürdőszoba, wc található. A felső szintre az étkezőből vezető minőségi fa lépcsőn jutunk ahol helyet kapott kettő hálószoba, az egyik teraszkapcsolattal és fürdőszoba wc-vel. Az épület alatt szuterén található ahol kialakításra került a kazánház, műhely és tárolóhelyiségek.   Az ingatlan fűtéséről gázkazán valamint vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátorokra kiépítve. Nyílászárói műanyag nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel ellátva.   A főépülethez hozzáépítve egy összkomfortos külön lakrészt találunk melyben egy hálószoba, konyha-étkező, kamra helyiség és fürdőszoba wc-vel kapott helyet. A lakrész a főépületből átjárható. Fűtése gázkonvektorral megoldott. Kialakításra került még egy melléképület melyben a garázs is található. Az ingatlan az összes közművel rendelkezik. A kert öntözése fúrt kútról megoldott. A négy oldalról kerített porta karban tartott, gondozott.   Az eladásra kínált ingatlan méretéből adódóan tökéletes választás lehet két generáció együtt éléséhez vagy nagycsaládot tervezőknek egyaránt. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, vasútállomás, pár perc séta távolságra elérhető.   További információért és megtekintésért keressen bizalommal! CSOK Plusz igénylése esetén akár 50 millió Forint támogatott hitel igényelhető és illetékmentesség a vásárlás után!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramgarázskamragardróbvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Szentgyörgyi Rita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 280 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagyné Szentgyörgyi Rita koRRektotthon.hu Az iroda összes hirdetése
+36 20 280 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY