Eladó ház Szentlőrinckáta 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentlőrinckáta 200 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8214539
Referenciaszám: HZ030136
Frissítve: 21 napja

Szentlőrinckáta eladó családi ház 5 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
224 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
1092 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 071 Ft
Második évtől
186 281 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Szentlőrinckátán eladó egy közel 200 m2-es, akár 2 generáció számára is alkalmas családi ház! Ez a napfényes és tágas ingatlan nem csak jól megközelíthető, központi helyen található, de kiválóan alkalmas nagyobb családok vagy több generáció együttélésére is. Az emeleti szint a házon belül és egy külső lépcsősoron is megközelíthető. Igény szerint a földszinten iroda, kisbolt, szalon vagy éppen rendelő is nyitható, hisz könnyen elkülöníthető a lakótértől.Az ingatlan néhány éve újra lett nemesvakolattal pucolva!Az 1984-ben épült 2 szintes + tetőteres családi ház tégla szerkezete garantálja az ingatlan hosszútávú stabilitását és biztonságát. A falak vastagsága 40 cm. A tetőtér igény szerint beépíthető, hiszen az már jelenleg is ablakokkal és erkéllyel rendelkezik. Az otthon melege az év minden napján biztosított a gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán által, így a hidegebb napokon is garantált a komfort. A melegvizet átfolyós gázüzemű vízmelegítő biztosítja.Az ingatlan 5 szobával rendelkezik, melyből 2 a földszinten, míg 3 az emeleten található, és elrendezésük lehetővé teszi, hogy minden generációnak meglegyen a maga privát tere. Az épület két fürdőszobával, valamint szintenként egy-egy konyhával és étkezővel büszkélkedhet, így a mindennapok kényelmét maximálisan ki tudja szolgálni. Az ingatlan kivételes napfényességet kínál, köszönhetően nagy ablakainak és a kedvező tájolásának, így a természetes fény egész nap átjárja a házat!A családi házat egy közel 1100 m2-es telek teszi még vonzóbbá, így a kertészkedés szerelmeseinek is tökéletes választás ez az ingatlan, hiszen az udvar fóliázásnak megfelelő, kiváló termőfölddel és gyümölcsfákkal, fóliasátorral és fúrt kúttal büszkélkedik.  A telek mérete és adottságai révén kiválóan alkalmas önellátó életmód kialakítására is.A házhoz tartozik egy garázs az udvaron, ami nem csak parkolásra, de tárolásra is kiválóan alkalmas. A melléképület további tárolási lehetőséget biztosít, míg a kazánház a fűtési rendszerek elhelyezésére szolgál. A tágas kert ideális helyet biztosít a szabadidős tevékenységekhez vagy akár egy nyári barbecue-hoz is a család és a barátok körében.Budapesti ingatlan csere megoldható.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a különleges ingatlant!Irodánkban független és teljesen ingyenes hiteltanácsadással állunk ügyfeleink szolgálatára, amelynek keretében CSOK, Babaváró támogatás és egyéb, kedvező kondícióval rendelkező egyedi hitelkonstrukciókkal számolhatnak ügyfeleink!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Erkély:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borzák Judit Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 372 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Borzák Judit Duna House - Jászberény, Szabadság tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 372 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY