Eladó ház Szentkirályszabadja 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentkirályszabadja 110 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8266730
Referenciaszám: 168173-4735085
Frissítve: ma

Szentkirályszabadja eladó családi ház 5 szobás: 81,9 millió Ft

81,9 millió Ft
744 545 Ft/m²
110 m²
Alapterület
534 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 146 Ft
Második évtől
339 786 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168173 hivatkozási számú szentkirályszabadjai családi ház. Eladó varázslatos otthon Szentkirályszabadja szívében! Ha vágyakozik egy kényelmes és modern élettérre, amely tökéletes harmóniát teremt a természet és a komfort között, akkor ne keressen tovább! Csodálatos otthonunk most eladóvá vált, és kínál Önnek mindent, amire csak vágyhat. Ingatlan paraméterei: Lakótér: 110 nm Telek területe: 534 nm Modern 10 cm vastag szigetelés biztosítja az optimális hőmérsékletet egész évben. Tetőfedés: Cserép a főépületen, bitumen zsindely a garázson. Fűtés: Hangulatos kandalló, kényelmes cirkó gázfűtés és hűsítő klíma gondoskodik az ideális hőmérsékletről. Alacsony fenntartási költségek: Kb. 20.000 Ft/hó. Tágas elrendezés: 1 nappali + 4 félszoba, így bőven van hely a családnak vagy barátoknak. Kényelem és praktikum: 2 fürdőszoba + 2 WC, hogy mindenki kényelmesen elférjen. Modern kényelmi funkciók: Elektromos kapu, amely még kényelmesebbé teszi az életét. Könnyűszerkezetes ház, ami kiváló hőszigetelést és stabilitást biztosít. Tartozik hozzá egy kényelmes garázs is. Helyszín: Az ingatlan Szentkirályszabadja csendes és bájos környékén található, ahol a természet és a nyugalom összefonódik a modern életvitellel. Építés éve: 2019 Biztonság és kényelem: A ház 3 rétegű nyílászárókkal van felszerelve, így maximális biztonságot és hangszigetelést biztosít. Ha érdeklődik vagy szeretne többet megtudni erről az álomotthonról, ne habozzon! Hívjon most és legyen ez a gyönyörű otthon az Öné! Irányár: 81.900.000.-Ft Keressen akár hétvégén is! Tel:+36-20-415-2192 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szentkirályszabadjai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #168173Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY