Eladó ház Szentistván 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentistván 140 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8175191
Referenciaszám: 10_ich
Frissítve: 21 napja

Szentistván eladó családi ház 3 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
192 857 Ft/m²
140 m²
Alapterület
532 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRZUHANÁS!!! Kedves Érdeklődő! Eladásra kínálunk egy 140 m2-es, 3 szobás, összkomfortos családi házat Szentistván központi részén. Ez a két szintes ingatlan, amelyet ajánlunk Önnek, 1979-ben épült, tégla falazattal, egy 532 m2-es, jelenleg is körbekerített telken. Tetőszerkezete jó állapotú, cseréppel fedett, ami hosszú távú védelmet nyújt a családi háznak. A felső szinten: - 3 szoba, -fürdőszoba, -külön WC, -spajz, -konyha és -közlekedő helyiség található, így elegendő helyet biztosít a kényelmes életvitelhez. Az alsó szinten: - garázs,szerelő aknával, szerszámtároló helyiség, műhely és zöldség-gyümölcs tároló helyiség kialakítású, ami lehetővé teszi a praktikus tárolást és a hobbi tevékenységek folytatását. Az ingatlan kiváló hőszigetelt fa szerkezetű nyílászárókkal rendelkezik, mindegyik redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, így a természetes fény és a friss levegő mindig könnyen beáramlik a házba. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, míg a meleg víz ellátásról villanybojler gondoskodik, ami gyors és hatékony megoldást nyújt a mindennapi igények kielégítéséhez. Az ingatlan villanyhálózata 3 fázisú ipari áram, ami réz kábelekkel lett korszerűsítve 10 éve, ami biztosítja a stabil és megbízható áramellátást. Továbbá, mintegy 10 éve a nyílászárók cseréje is megtörtént, hogy az ingatlan a lehető legjobb állapotban legyen. Az udvarban melléképület, amely ideális tárolásra vagy akár állattartásra is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ha szeretne egy szép, kényelmes otthonba költözni Szentistván szívében, akkor ez az ingatlan Önre vár! Az ingatlanra falusi CSOK és a "CSOK+ hitel" ( 1 gyerekre) igénybe vehető. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek! Hívjon a számon, vagy e-mailben az címen és nézzük meg együtt ezt a remek ingatlant. További kínálatunkat megtekintheti az címen. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolójó közlekedésűvilágospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Jánosné Icahome Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Jánosné Icahome Az iroda összes hirdetése
+36 30 498 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY