Eladó ház Szentimrefalva 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentimrefalva 75 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8233950
Referenciaszám: 170936
Feltöltve: 9 napja

Szentimrefalva eladó családi ház 2 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
3 986 Ft/m²
75 m²
Alapterület
2484 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170936 hivatkozási számú szentimrefalvai családi ház. Szenivánfalván eladó 2 szobás családi ház. Az ingatlan felújítandó, hiszen idős ember élt benne, így a jó kialakítás ellenére is csak részben felújított és komfortosított az épült. Kialakításra került benne tusoló és külön wc is. A jelenlegi elosztás kis fantáziával és kreativitással átalakítható. Jelenleg 2 szoba, konyha és kamra, előszoba és külön wc valamint fürdő található az épületben. Nagy udvarral és kerttel rendelkezik a telek. Az udvaron akár gazdálkodásra alkalmas épületek is vannak, a kertben pedig 15 db gyümölcsfát ültetett a régi tulajdonos. Az elő udvarban fúrt kút is található, mely öntözésre alkalmas jelenleg. A település központjához közel található az ingatlan, így lehetősé van a napi bevásásrlásra is. Sümeg a történelmi várok kb 15 percre található, ahonnét a közlekedés sok irányban megoldott. Munkalehetőség is adott a falu szomszédságában illetve a városban. A telken belül van a gázcsonk, melyről a fűtés és a főzés is szükség esetén megoldható. Az ingatlan É-i oldla szigetelt, így az energetikai besorolása is kedvező.  Szoba: Szoba: Konyha: Kamra: Előtér: Fürdő: wc: Az ingatlant ajánlom fiatal házasoknak életkezdésre, vagy idősebb házaspárnak, akik szívesen gazdálkodnak, vagy nyugodt környezetre vágynak.  Ha további információra van szükség az ingatlanról, vagy személyesen is megtekitené kérem hívjon a +3670/3913961 telefonszámon, vagy e-mailen a melinda.ratkai@oh.hu címen vagyok elérhető.     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szentimrefalvai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170936 Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1942
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rátkai Melinda Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rátkai Melinda Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY