Eladó ház Szentimrefalva 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentimrefalva 52 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8228732
Referenciaszám: 170803
Frissítve: 14 napja

Szentimrefalva eladó családi ház 2 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
163 462 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 895 Ft
Második évtől
35 265 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170803 hivatkozási számú szentimrefalvai családi ház. Szentimrefalván eladó felújtás alatt lévő 2 szobás kis családi ház. Az ingatlanban kialakítás kedvező, hiszen az előszobából nyílnak a helségek. A ház a település központjához közel található. Bár főút mellet helyezkedik el, de igen csendes az utca, kevés az átmenő forgalom.  Az ingatlan jelenleg felújítás alatt áll, nem lakják a tulajdonosok. Így az új tulajdonos akár azonnal birtokba is veheti a vásárlást követően.  A ház tetőszerkezet jó állapotban van, cserét nem igényel. Az udvaron fúrt kút is található, melyet tisztítás után használható. A ház végében garázs kialakítására alkalmas épület is van. A telken gyümölcsfákat telepítettek, és kertészkedésre alkalmas terület is tartozik a házhoz. Szoba: 9,6 m2 Szoba: 20,4 m2 Előtér: 9,6 m2 Konyha: 11,7 m2 Fürdő: 5,4 m2 Kamra: 1 m2 Közlekedő: 1,18 m2 Az ingtlant ajánlom fiatal párnak életkezdéshez, vagy olyan idősebb házaspárnak, aki szívesen költözik csendes, nyugodt településre, mely Sümeghez is közel van. Ha további információra van szükség az ingatlanról, vagy személyesen is megtekitené kérem hívjon a +3670/3913961 telefonszámon, vagy e-mailen a melinda.ratkai@oh.hu címen vagyok elérhető.     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szentimrefalvai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170803 Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rátkai Melinda Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rátkai Melinda Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 391 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY