Eladó ház Szentgotthárd 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentgotthárd 190 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8230886
Referenciaszám: 5243_1026
Frissítve: 1 napja

Szentgotthárd eladó családi ház 3 szobás: 38,9 millió Ft

38,9 millió Ft
204 737 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1340 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 123 086 Ft
Második évtől
161 388 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Elhelyezkedése: Belterület Tájolása: Déli tájolású Állapota: Használt - felújítandó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 1976 Alapterülete: 190 m2 Telekterülete: 1 340 m2 Szobák száma: 3szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán, Villanybojler Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó, Központi vegyes tüzelésű kazánnal Homlokzat állapot: Jó Tető formája: Magas Tető anyaga: Pala Parkolási lehetőség: Garázsban Kilátás: Udvari kilátás Jellemzői: Csendes környék, Jó közbiztonság Energetikai besorolás: I Egyéb jellemzők: Erkély, Pince Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek! A Domus1 Ingatlan Szentgotthárdon kínál eladásra egy két szintes családi házat. Az ingatlan 1340 négyzetméteres telken épült, melynek alsó szintje 90 négyzetméteres és teljesen alápincézett. Lakószintje 100 négyzetméteres, jó elosztású, mely fedett terasz-szélfogó, nappali, nagy konyha kamrával, közlekedő, 3 szoba tágas erkéllyel, és külön fürdő wc elosztással rendelkezik. A szépen rendezett telken termő gyümölcsfák és gondozott füvesített udvar nyújt pihenési lehetőséget. Ausztria és Szlovénia határában ez az ingatlan remek lehetőséget biztosít a határok túloldalán munkát keresőknek vagy akár családoknak egyaránt, akik a vendvidék közelében tervezik jövőjüket. A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornaösszkomfortosgarázskertcsendesinternet

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kakuk János H-Kontakt Group Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kakuk János H-Kontakt Group Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 557 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY