Eladó ház Szentendre 340 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 340 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8248432
Referenciaszám: HZ034776
Feltöltve: ma

Szentendre eladó családi ház 7 szobás: 162 millió Ft

162 millió Ft
476 471 Ft/m²
340 m²
Alapterület
1051 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 512 596 Ft
Második évtől
672 105 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendre kedvelt lakóövezeti területén, Pismányban két külön bejáratú lakótérrel rendelkező családi ház pinceszinti garázssal és részben beépített tetőtérrel eladó.A családi ház 1051 nm telekterületen, csendes környezetben, gondozott, dús növényzettel ellátott kellemes, kertvárosi hangulatot árasztó környezetben épület 1997-ben. Az épületben két külön bejáratú lakótér került kialakításra (106 nm + 128 nm hasznos alapterülettel), melyek közre fognak egy mindkét lakrészből megközelíthető, burkolat, napsütötte teraszt, ami kellemes kikapcsolódási helyszínt biztosít.A pinceszinten két autó parkolására, elektromos autótöltésre van lehetőség. Ezen a szinten kapott helyet a gépészeti, valamint egy edzőtermi helyiség.Az ingatlan közművekkel ellátott (csatorna, víz, gáz, villany), ipari áram bevezetésre került, így magasabb teljesítményű autótöltő kialakítására is lehetősége van a leendő tulajdonosnak.A fűtésről gázkazán gondoskodik (padlófűtés, radiátor), de lehetőség van hőszivattyús klímával, cserépkályhával és cserépkandallóval is a fűtést ellátni.Csendes, könnyen elérhető lokációban helyezkedik el az ingatlan: buszmegálló néhány perces sétával elérhető, Budapest autóval is 20 percen belül megközelíthető. Óvoda, iskola egyaránt elérhető. A közvetlen szomszédság barátságos, csendes, segítőkész.Amennyiben csendes, családias övezetben, több generáció számára is megfelelő családi házat keres, jöjjön el, egyeztessünk időpontot és tekintse meg az ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmazia Ádám Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmazia Ádám Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY