Eladó ház Szentendre 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8244520
Referenciaszám: 320841
Feltöltve: ma

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
866 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
638 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pannóniatelep, 4 szoba, garázs, tágas, terasz Szentendrén, Pannóniatelepen eladó egy rendezett, füvesített 638 nm-es telken fekvő 130 m2-es, 4 szobás, téglából épült kétszintes családi ház. A családi ház + 30 m2 tetőszinttel rendelkezik, önálló, körbejárható, összközműves ingatlan. A telek területén található egy 35 m2 melléképület: garázs, tároló. A garázs elektromos kapunyitóval ellátott, kényelmes beállást biztosít egy autó számára. A garázs egy része alatt pince található. A ház falazata 38 cm es téglából és rajta 6 cm dryvit szigetelésből áll, beton födémmel, fa tetőszerkezettel, beton cseréppel. Az ingatlan alsó szintje: tágas nappali, amelyen keresztül egy 20 m2-es teraszra jutunk ki. A nappalit boltív választja el a konyhától, amely beépített bútorral, villanytűzhellyel, sütővel, mosogatógéppel felszerelt. Ezen a szinten található még egy dolgozó szoba, egy kis éléskamra és egy zuhanyozó wc-vel együtt. Lépcsőház természetes fényviszonyát egy 180x120 cm ablak biztosítja a felső szintről, amely a lépcsőházat kellően világossá teszi. A felső szinten a közlekedőből nyílik két nagyméretű és egy kisméretű szoba, egy kádas fürdőszoba, illetve egy különálló wc. A legfelső szinten pedig a ház teljes alapterületét lefedő kb. 30 m2 szoba került kialakításra egy tetőablakkal és hajópadló borítással. A ház jó szigetelésének köszönhetően a gáz éves fogyasztása az állami rezsitámogatáson belül tartható. A fűtés gázkazánnal történik. A ház riasztórendszerrel rendelkezik, mely távfelügyeletre is köthető. A füvesített kertben található egy fúrt kút, amely a kertben lefektetett öntözőrendszer vízellátását biztosítja. Lokációja, infrastruktúrája kiváló, pár percen belül elérhető a központ, HÉV, Duna part, LIDL, Rossmann, bank, orvos, iskola, óvoda. Jöjjön el és nézze meg akár hétvégén is, rugalmasan tudjuk mutatni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázsterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajkó Nóra beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bajkó Nóra beHOME Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY