Eladó ház Szentendre 197 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 197 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238103
Referenciaszám: 19694
Feltöltve: 7 napja

Szentendre eladó családi ház 5 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
659 391 Ft/m²
197 m²
Alapterület
877 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendrén – PISMÁNYBAN – ELADÓ egy 877 nm-es telken fekvő, nettó 197 nm-es + 14 nm-es + 11 nm-es NAGY TERASSZAL, 3 fürdőszobás, DUNAI ÖRÖKPANORÁMÁS, 3-3 NM-es ERKÉLLYEL, GARÁZZSAL, KÉT UTCAFRONTOS, LAKÓHÁZ BESOROLÁSÚ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ. Az ingatlan 2000- ben épült, protherm téglából, kívülről dryvit szigeteléssel, új tetőcseréppel, födém betonból, a szigeteléssel. Az ingatlan 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, új burkolatok, nyílászárók, festés, tető, új bútorokkal (igény szerint maradhatnak). A külső nyílászárók dupla thermo üvegesek, a vizes helyiségek járólaposak, a szobák parkettásak. A vezetékek rézből vannak, a hálózat bővítésre került. Két szintes + szuterén szint garázzsal. A szuterén szinten van egy hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, konyha közvetlen kertkapcsolattal, kazánház, előtér és az egyállásos garázs, elektromos ajtóval. A fölszinten van egy hatalmas konyha étkezővel, terasz kapcsolattal, DUNAI PANORÁMÁRA TEKINTVE. Található két teraszkapcsolattal rendelkező nagy nappali, innen nyílik egy nagy hálószoba szintén terasszal, saját kádas fürdővel, wc és bidé is itt van. Külön wc helyiség az előszobában is megtalálható. Az emeleten kialakításra került két nagy hálószoba, az egyik DUNAI PANORÁMÁVAL, ERKÉLLYEL, a másik a PILISI KILÁTÁSRA NÉZŐ, szintén erkély kapcsolattal, plusz külön nyílik egy kádas fürdőszoba wc-vel. Fűtésért gázkazán és padlófűtés felel, légkondira nem volt szükség, de lehetőség adott. Biztonságért riasztó rendszer felel. A kert két oldalról megközelíthető, sík és mindkettő kapuból van autóbeállási lehetőség. A buszmegálló 6 perc gyalogosan, innen Szentendre belvárosa és a H5 hév kb 12 perc. Lakóház besorolású, tehermentes, összközműves, rövid időn belül költözhető. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
2000
Erkély:
6 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Prossima Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 20 556 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY