Eladó ház Szentendre 184 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8154918
Referenciaszám: H486473
Frissítve: 20 napja

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 156 millió Ft

156 millió Ft
847 826 Ft/m²
184 m²
Alapterület
967 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 611 Ft
Második évtől
647 212 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Örömmel kínáljuk önnek eladásra ezt a 184 m²-es, EGYEDI TERVEZÉSŰ, MEDENCÉS CSALÁDI HÁZAT a festői Szentendre városában. Az ingatlan egyedülálló ÖRÖKPANORÁMÁJA minden napszakban lenyűgöző látványt nyújt. A kert rendezett és gondozott, beállt növényzettel, amely valódi érték egy házvásárlásnál. A kérdés gyakran felmerül Szentendrével összefüggésben: Igen LAKÓINGATLAN, tehát CSOK+ , ILLETÉKMENTESSÉG elérhető a vásárlás kapcsán. Népszerű, csendes, kertvárosias környéken található, amely kiváló lehetőséget nyújt a nyugodt családi életre. Megközelítése autóval és tömegközlekedéssel egyaránt lehetséges. Szentendre központja 15 perc alatt elérhető, ám a természetközeli környezet is csupán pár perc séta. A ház HATALMAS, PANORÁMÁS TERASSZAL, valamint NAGY BELMAGASSÁGÚ, TÁGAS NAPPALIVAL rendelkezik - a külön ide terveztetett cserépkályhával -, egyedülálló hangulatot biztosít az itt élők számára. Ideális helyszín lehet családi vagy üzleti összejöveteleknek és baráti találkozóknak. Az extrák között említenék néhány dolgot, mint •a beltéri MEDENCE, és SZAUNA a WELLNESS RÉSZLEGEN, •a NAPELEM a háztetőn, •illetve az AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER, •kiépített RIASZTÓRENDSZER •az alsó szinten a TÁGAS GARÁZS, tárolóhelyiséggel, mosókonyhával •automata kapu mind hozzájárulnak az otthon kényelméhez és a biztonsághoz. A ház remek lehetőségeket rejt magában, igény esetén akár iroda, rendelő is kialakítható elkülönülten a lakótértől. TELEK: 967 m² A HÁZ: 184,6 m² hasznos alapterületű (bruttó 200 m²) FÖLDSZINT: -TERASZ 42 m² -NAPPALI amerikai konyhával, étkezővel 42,8 m² -KAMRA 1,96 m² -DOLGOZÓ 6,1 m² -KÖZLEKEDŐ 5,18 m² -SZOBA 13 m² + gardrób 2,8 m² -SZOBA 9 m² + gardrób 1 m² -WC-MOSDÓ 2,4 m² -FÜRDŐ (wc+bidével) 8,22 m² -ELŐTÉR 13,1 m² -LÉPCSŐHÁZ 5,1 m² SZUTERÉN: -GARÁZS 22 m² -MOSÓKONYHA 6,68 m² -TÁROLÓ 11,03 m² -MEDENCETÉR 31,1 m² -SZAUNA 2,4 m² -ZUHANYZÓ-MOSDÓ-WC 3,6 m² MŰSZAKI: -2007-ben épült -OLDALFALAK: POROTHERM 38 tégla + 10 cm DRYVIT -TETŐ, PAPLÁSFÖDÉM: 12 cm ROCKWOOL Dachrock szigetelés (Isover párafékezővel) -NAPELEM -automata KAPU -ÖNTÖZŐRENDSZER -RIASZTÓRENDSZER -GÁZCIRKÓ FŰTÉS (radiátor és padlófűtés) -Beépített, gépesített KONYHABÚTOR -garázs, -ellenáramoltatóval felszerelt medence, -szauna Ha bármilyen kérdése merül fel az ingatlanról, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hogy segítsünk megtalálni az ideális otthont. CSOK+ , ILLETÉKMENTESSÉG elérhető a vásárlás kapcsán. Hitelképességgel, további információval kapcsolatban irodánk hitelszakértője ingyenesen rendelkezésére áll. Kérem jelezze az ingatlanszakértő kollégának igényét.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Terasz:
42,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korcsog Melinda Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korcsog Melinda Otthon Centrum - Szentendre - Dunakanyar körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY