Eladó ház Szentendre 184 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147794
Referenciaszám: HZ083598-4670773
Frissítve: 3 napja

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 154 millió Ft

154 millió Ft
836 957 Ft/m²
184 m²
Alapterület
556 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 487 283 Ft
Második évtől
638 914 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi családi ház Szentendrén! Befektetők figyelem, remek lehetőség! A családi ház 1980-ban épült, két szintes, jó állapotú épület. Masszív szerkezete és modernizált külső elemei hosszú távú értéket képviselnek, az épület tégla, beton födémmel. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas, különálló garázs, mely elegendő helyet biztosít az autó számára. Az épülethez egy 20 nm-es terasz is kapcsolódik, amely kiváló helyszínt biztosít a kültéri pihenéshez, vagy vendéglátáshoz. Az előkert szépen gondozott és fákkal díszített, ami tovább emeli az ingatlan esztétikai értékét. A ház tájolása délkeleti, így egész nap természetes fényben fürdik. Szigetelése ugyan nincs, de az új fűtési rendszer kompenzálja ezt a hiányosságot. Földszinten egy hatalmas nappali-étkező-konyha, egy hálószoba és egy fürdőszoba wc-vel található. A fűtés 2018-ban lett korszerűsítve, kondenzációs gázkazán, új radiátorokkal. A nappaliban egy szardínia kő kandalló teszi hangulatosabbá a házat. A fürdőszoba 2020-ban lett felújítva, zuhanyzós, a vízvezetékek ki lettek cserélve. Ezen a szinten a villanyvezetékek is újak. A tetőtérben két szoba, egy hall, egy gardrób, amiből fürdőszobát lehet kialakítani, és egy fedett terasz található. A szuterénben van a kazánház és egy 17 nm-es helyiség, ami évekig üzletként üzemelt. A burkolat a földszinten kerámia, a tetőtérben szőnyegpadló. Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY