Eladó ház Szentendre 285 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 285 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8086265
Referenciaszám: HZ035703-4628991
Frissítve: 3 napja

Szentendre eladó családi ház 7 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
698 246 Ft/m²
285 m²
Alapterület
309 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 629 671 Ft
Második évtől
825 610 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendre Belvárosában eladásra kínálunk egy vállalkozási, lakhatási és befektetési célokra egyaránt alkalmas 285 négyzetméteres, kétszintes ingatlant. Az épületben orvosi praxis, szépségszalon, edzőterem vagy jógastúdió, irodai tevékenység, továbbá a belső udvar remek adottságaival is élve kávézó, cukrászda, étterem is kialakítható. Az U-alakban épült, tágas terekkel és belső udvarral rendelkező kétszintes ingatlan jelenlegi elosztása a következő: - Alsó szint (162 nm): előszoba, nappali, amerikai konyha, könyvtárszoba, moziszoba, hálószoba, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és szaunával, külön wc és külön vendégmosdó, valamint egy udvari bejárattal rendelkező külső tároló. - Felső szint (123 nm): amerikai konyhás nappali, 3 külön bejáratú szoba, 2 külön bejáratú fürdőszoba wc-vel, valamint egy háztartási helyiség. A macskaköves belső udvar automata öntözővel és udvarfűtéssel rendelkezik. Az ingatlan 1994-ben épült, 2002-ben teljes felújítást kapott (tetőcsere, víz- és fűtésrendszer-korszerűsítés), jó minőségű nyílászárókkal, műszaki berendezéssel, járólappal és beépített bútorokkal rendelkezik. Az épületben kiépített rendszerek: telefonközpont kaputelefonnal, kamerával ellátott riasztó, minden hálószobában és nappaliban tv- és internetkapcsolat, vízlágyítórendszer, a tetőtérben elektromos redőny. A fűtést az alsó szinten padlófűtés, a felső szinten radiátorok biztosítják, ezen kívül klímával felszerelt az épület. Az ingatlan vételárán felül opcionálisan teremgarázs-beállóhely vásárolható az épülettel szemközti társasházban, ára: 10 millió Ft. Kiváló lokáció: gyalogosan 15 percen belül elérhető Szentendre főtere, a Bükkös-patak, a hév-megálló, élelmiszerboltok, posta, önkormányzat, orvosi rendelő, iskola, templom, múzeum, könyvtár, mozgás- és szépségstúdiók, éttermek. Jöjjön el, nézze meg, bővebb információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY