Eladó ház Szentendre, Izbég 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre, Izbég 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8271785
Referenciaszám: H491933
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 96 millió Ft

96 millió Ft
738 462 Ft/m²
130 m²
Alapterület
790 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 303 761 Ft
Második évtől
398 284 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KELLEMES, CSENDES KÖRNYEZETBEN ELHELYEZKEDŐ ZÖLDÖVEZETI OTTHON, RENGETEG LEHETŐSÉGGEL! Szentendre Izbég városrészén, a Sportpálya és a Bükkös patak közelében, ELADÓ egy 4 szobás, 2 szintes, 130 nm-es (bruttó 200 nm), DNY-i tájolású, közepes állapotú, önálló családi ház, 790 nm-es, összközműves telken! A tégla építésű ház 1975-ben épült, jelenleg két külön lakrészre van osztva, külön bejáratokkal, de könnyedén visszaalakítható az eredeti alaprajz, hiszen a leválasztások gipszkartonnal történtek. Az alsó szinten utólag kialakított konyha-étkező és a zuhanyzós fürdőszoba jó állapotban van, itt a nyílászárók és a bejárati ajtó is cserélve lett műanyagra. A ház többi része korának megfelelő állapotban van, régi, fa nyílászárói jól működnek, a fűtésről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, emellett alternatív fűtési lehetőségként egy vegyes tüzelésű kazán és a nappaliban helyet kapott épített kandalló is rendelkezésre áll. Statikai problémája nincs a háznak, remek adottságainak köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt magában. A házhoz kettő garázs is tartozik, melyből az egyik utólag, a 80-as években került megépítésre. Ez közvetlenül a másik garázs mellé épült, igény szerint ennek tetején egy csodás kilátással rendelkező, tágas terasz is kialakítható. A 790 nm-es, összközműves telek ház mögötti része gyümölcsfákkal, ősfákkal tarkított, itt még bőven rendelkezésre áll szabad terület is. A telek első, utcafronti területe nagyobb részt betonozott, itt 3-4 autó kényelmesen tud parkolni. Az ingatlan Szentendre, családok által is közkedvelt részén helyezkedik el, hiszen gyönyörű, zöld környezet öleli körül, ugyanakkor könnyen megközelíthető és az ellátottság is remek. A közelben Iskola, Óvoda, bevásárlási lehetőségek, Cukrászda, és a ház közvetlen közelében az Izbégi Sportpálya is elérhető, de megannyi további sportolási, kikapcsolódási lehetőség is adott a környéken. Buszmegálló 2 perc séta távolságra található a háztól. Összességében az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, így mindenképpen olyan leendő új tulajdonost keresünk, aki értékeli a kivételesen jó elhelyezkedést, a remek ellátottságot, és felismeri a házban azt a kimagasló potenciált, amit saját vagy családja igénye, ízlése szerint kíván megvalósítani! A ház lakható állapotban van, tehermentes, azonnal költözhető! További információkért és megtekintési szándékkal kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Erkély:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csatlós Fruzsina Otthon Centrum - Budakalász Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY