Eladó ház Szente 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szente 96 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8190996
Feltöltve: 1 hónapja

Szente eladó családi ház 4 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
213 542 Ft/m²
96 m²
Alapterület
2354 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 64 866 Ft
Második évtől
85 050 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentén vált eladóvá egy 2354m2-es, gazdálkodásra alkalmas telken elhelyezkedő, 96m2 hasznos alapterületű, négy szobás családi ház, a hozzátartozó melléképületekkel! 

A ház két ütemben, 1959-ben és 1978-ban épült, tégla és vályogtégla falazattal, fa födémmel és cserép fedéssel. A nyílászárók fa szerkezetűek, a két utcafronti szoba ablaka redőnnyel ellátott. Hasznos alapterülete 96m2, melyben kialakításra került három szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, előszoba és kamra. A fűtésért három gázkonvektor, valamint két cserépkályha felel. Közművek közül villany(1x16A), víz, gáz és csatorna is bekötésre került. A ház egy 2354m2-es, folyamatosan gondozott telken helyezkedik el, mely méretének és adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas állattartásra, illetve gazdálkodásra is. Ezt elősegíti, hogy az udvarban található ásott kút, tárolók, valamint állattartásra használt melléképületek is. Az udvarban található egy fa szerkezetű garázs is. Gyümölcsfák közül megtalálható az udvarban alma, barack, dió és meggy is. Szente egy barátságos, rendezett kistelepülés, csendes, csodás természeti környezetben. Budapest 70, Balassagyarmat pedig 20 kilométerre van, ahol minden megtalálható, ami a faluban nem, viszont egy kisbolt, óvoda és bölcsőde itt is rendelkezésre áll. A buszmegálló az ingatlantól 1 perc gyalogosan.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY