Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8167910
Feltöltve: 2 hónapja

Szentbalázs eladó családi ház 2 szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
618 095 Ft/m²
105 m²
Alapterület
5025 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 355 Ft
Második évtől
269 257 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bruttó 160 m2 alapterülettel és egy pajta,/istálló bruttó 72 m2 alapterülettel, 0,5 Ha művelhető földterülettel Szentbalázson. A települést a 66 sz út szeli ketté, Kaposvártól 10 Km, Pécstől 50 Km és a Balaton szinte végig gyorsforgalmi úton 50 Km. Kellemes, rendezett település a Zselic tájvédelmi körzet északi részén fekszik, hatalmas hárs erdők szélén , Surján-patak völgyében. A telek felső végében egy borospince áll diófákkal, gyümölcsfákkal, remek kilátással a környező dombokra. Jelenleg a szomszéd lovai segítenek karbantartani a növényzetet. A ház és a pajta/istálló teljeskörű felújításon ment keresztül ill. a lakásban még tartanak nyárig a belső munkálatok illetve a befejező külső belső festést is akkor kapja meg.A lakásban új víz és csatorna rendszer, a hidegburkolatok (20 * 20 egyedi Moza cementlap és ugyanekkora extra vastag mintás kerámialap)alatt padlófűtés, a szobákban (borovi fenyő hajópadló) 33k radiátorokkal alacsony hőmérsékletű, kombinált gázkondenzációs kazán kerül felszerelésre, de van vegyestüzelésre is lehetőség. Megújul a teljes villamosvezeték is ,- itt még lehetőség van akár napelem és légkondícionáló előszerelésre -minden egységével együtt. A tornácra szintén 20*20 igényes extravastag kerámialap kerül. Az épületeken gyakorlatilag minden le lett cserélve (tetőszerkezet,héjalás Tondach hódfarkú kettős fedéssel ,bádogozás, 3 rétegű, egyedi fa ablakok és korhű ajtók ) csupán a falak maradtak, amiket speciális páraáteresztő és környezetbarát anyaggal újravakoltak(faldiagnosztikai mérnök mérései és javaslata alapján) . Új téglalépcsők és csepegtetőjárdák készültek bontott téglából. A teljes homlokzatdíszítést felújították, újra meszelték. Megerősítették 16 méteren az alapot a statikai tervek alapján. Az első udvarba került bevezetésre drén rendszer, ami a terület vízigényét csökkenti,illetve új kerítés készült. A pajtában is a tető és a szerkezet megújúlt, a födémmel együtt. A talaj kicserélve az istállóban, ahogy a teljes téglaburkolat is.A fa nyílászárók újra lettek gyártva. Falazat 80 % tégla és 20 % vályog. A felsorolás nem teljeskörű, minden munkálatról tervek és számlák rendelkezésre állnak (jelenleg kb: 40 M Ft értékben) a fényképes dokumentáció mellett. A kiviteli terveket a Főépítész Úr zsűrizése után a műemlékvédelmi szakemberek kísérték végig, 5 szakmérnök dolgozott rajta. AZ ÉPÜLET MŰEMLÉK, AZ EREDETI KÜLSŐ ÁLLAPOTOT MEG KELL ŐRIZNI. KOMOLY SZÁNDÉK ESETÉN E-MAILBEN TUDOK TELJES DOKUMENTÁCIÓT ADNI.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Inkei Attila
+36 30 416 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Inkei Attila
+36 30 416 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY