Eladó ház Szendrő 82 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szendrő 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256749
Referenciaszám: 000404
Frissítve: ma

Szendrő eladó családi ház 3 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
164 634 Ft/m²
82 m²
Alapterület
1089 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 716 Ft
Második évtől
56 009 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000404 ÁRCSÖKKENÉS!! Borsod-Abaúj -Zemplén megye kisvárosában Szendrőben, 163 m2-es, szuterénes, 3 szobás, CSALÁDI HÁZ eladó csendes, nyugodt környezetben. A házra falusi CSOK és CSOK+ hitel 2 gyermekre vehető igénybe mivel a földszinti lakótér 82 m2. Az épület statikailag KIVÁLÓ állapotú, körül napozott. Alapzata beton, falazata szilikát blokk, a födém betonból van. A tetőszerkezet fából készült, jó állapotú, kisméretű palával héjazott, esővíz gyűjtő csatornával ellátott. A házba víz, villany, be van vezetve, és szennyvíz hálózatra kötött. Gázcsonk a telken belül a ház előtt található. A villanyhálózat felújított, 3 fázis és vezérelt áram van. A vízvezeték szintén cserélve lett, nyomáscsökkentő berendezés és 5 rétegű műanyagcső került beépítésre. A házba biztonsági műanyag ajtón át léphetünk, amelynek köszönhetően rengeteg fény jut a helységekbe. Fa nyílászárói, fa belső ajtói vannak, melyek jó állapotúak. A szobák ablakán redőny található, a redőnytok szigetelt. A fűtést a lakás központjában lévő kandalló biztosítja. A fürdőszoba zuhanyzós, meleg vízről villanybojler gondoskodik, ehhez energiatakarékos vezérelt áram van. Két szobája fa parkettás, a harmadik laminált lapos, lépésálló szigeteléssel ellátott, az előtér, és a konyha járólappal van ellátva. A padlásfeljáró/tároló helység simított beton aljzattal rendelkezik. A ház alatti HÁROM HELYISÉGBŐL ÁLLÓ SZUTERÉN 192 cm belmagasságú, ( összesen 49 m2) amibe a villany és a víz be van vezetve. Ez igény esetén, egy KÜLÖNÁLLÓ LAKRÉSZ kialakítását is lehetővé teszi, ezáltal KÉT GENERÁCIÓS házként is használható. Szintén a ház alatt alatt kapott helyet a garázs ( 19 m2) és egy tároló (12 m2). A garázsba a villanyon kívül a víz is be van vezetve. A ház mögött 10 m2 nagyságú szín és tüzelőtáróló van, melyet 3 fiókos, 10 m2-es ól követ. A kapuval szemben egy 12.7 m2-es téglából készült, lemeztetős, különálló tároló fekszik, egyik végén egy füstölő áll. A porta körülkerített, 1089 m2, a ház előtt virágoskert, az udvaron sziklakert, fennyőfa sor, mogyoróbokor kapott helyet. A kertben eper, málna, szilva, meggy, alma, birs és diófa található. Szendrő a Bódva völgyében fekvő kisváros, mindössze 11 km-re a festői szépségű Rudabányai-tótól. Vasútállomás, élelmiszerboltok, posta, gyógyszertár, cukrászda, könyvtár, óvoda, általános iskola is megtalálható benne. A ház mérete, elosztása a alaprajzon megtekinthető! Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosgarázsteraszkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY