Eladó ház Szendrő 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szendrő 58 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8239357
Referenciaszám: 000400
Feltöltve: 5 napja

Szendrő eladó családi ház 2 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
170 690 Ft/m²
58 m²
Alapterület
982 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 325 Ft
Második évtől
41 073 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000400 Eladó SZENDRŐ csendes mellékutcájában, jó lakóövezetben, 2 kisméretű ház egy portán , 10 perc sétára a Csáky-kastélytól. A fő épület vastag falazatú ( 50 cm) 2 szobás, 60 m2, a tető cseréppel borított, fa födém szerkezettel. Kívülről és belüről is felújítandó állapotban van , villany és a gáz be van vezetve . Fa nyíllászárókkal és bejárati ajtóval rendelkezik az ingatlan. A házban két szoba, előszoba, és két kisebb helyiség helyezkedik el, az egyikben található a gázóra és a padlásfeljáró. A szobák laminált padlóval vannak fedve, a többi helyiségben simított beton aljzat van. A szobákban konvektor szolgáltatja a meleget, de kályhával is fűthető az épület. A ház alatt tágas, szuterén jellegű, beton födémes, döngölt föld aljzatú pince (18 m2) található. A szilikát blokkból épült kis házban (24 m2) egy konyha, egy spájz és egy fürdőszoba helyezkedik el. Víz, gáz és villany is be van vezetve, szennyvíz hálózatra kötött. Gázkonvektorral, kályhával fűthető. A konyha metlakival, a fürdőszoba járólappal burkolt. A fürdőben kád és zuhanyzó is helyet kapott. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. Mindkét épület esőgyűjtő csatornával rendelkezik. A házak elosztását tekintse meg a mellékelt méretarányos alaprajzon! A házak 982 m2-es telken helyezkednek el. A kisebb ház mögötti műhely (11 m2) árammal ellátott, simított betonos az aljzata. A kiskertben rózsa, az udvaron sok orgonafa ontja illatát a virágzási időszakban. A kertben különböző gyümölcsfák találhatóak: dió, körte, meggy, alma, szilva, szőlőlugas. A fő épület belső falán lévő repedések miatt, érdemes SZAKEMBERREL érkezni a ház megtekintésére! Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY