Eladó ház Szendrő 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szendrő 69 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8238086
Referenciaszám: 000401
Feltöltve: 6 napja

Szendrő eladó családi ház 2 szobás: 12 millió Ft

12 millió Ft
173 913 Ft/m²
69 m²
Alapterület
1034 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 37 970 Ft
Második évtől
49 786 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000401 Borsod-Abaúj -Zemplén várnmegyében, Szendrőben 2 szobás, 69 m2-es, összközműves családi ház eladó!! Az épület statikailag kiváló állapotú. Alapzata beton, falazata szilikát blokk és kiméretű tégla. A tetőszerkezet fa szerkezete jó állapotú, cseréppel héjazott, esővíz gyűjtő csatornával ellátott. Az áramhálózat 380 V-os, a belső kismegszakítók 25 A értékűek. Fa nílászárói az eredetileg beépítettek, a belső ajtók jó állapotúak. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, de kályhával kandallóval is fűthető a ház. A meleg vízről villanybojler gondoskodik, ehhez energiatakarékos vezérelt áram van . Két szobája hajópadlós,az előszobában mozaik lap az aljzatburkolat, a többi helyiség simított betonos. (linóleum burkolattal) A ház alatti pince a nyárikonyhából nyílik, két egymásba nyíló helyiségből áll 14.5 és 6.2 m2 területűek. A ház és a hozzá kapcsolódó helyiségek mérete, elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető! A porta körbekerített, 1034m2, a ház előtt virágoskert, ásott kút, a ház mellett szőlőlugas van. Az udvaron az istálló után van még egy tégla építésű , kétfiókos ól (6.3 m2) és egy tégla -beton építésű 8.6 m2-es, elől nyitott tároló hely. A kertben termő szilva, meggy, őszibarack , alma , körte fák vannak. Szendrő kisváros ,a Bódva völgyében fekszik, túlnyomórészt annak keleti, bal partján, kisebb részben a jobb parti oldalon, a megyeszékhely Miskolctól mintegy 40 kilométerre északra. Megtalálható ami a mindennapi életvitelhez szükséges : vasútállomás,élelmiszerboltok, posta, gyógyszertár, könyvtár, óvoda...... Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztari Gyula Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 279 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY