Eladó ház Szekszárd 206 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szekszárd 206 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8242483
Referenciaszám: M252358-4491892
Frissítve: ma

Szekszárd eladó családi ház 5+1 fél szobás: 65,4 millió Ft

65,4 millió Ft
317 476 Ft/m²
206 m²
Alapterület
324 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 206 937 Ft
Második évtől
271 331 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Tolna vármegyei Szekszárd felsővárosi részén eladó tégla építésű, 1995-ben épült társasházi lakás, garázzsal. Az ingatlan paraméterei: - városközponthoz közeli elhelyezkedés - 324 nm-es telek, - 206 nm lakóterületű, - 2 szintes, - 5+1 szobás, - szuterén, (pingpongteremmel) - előszoba, - konyha, - kamra, - étkező, - nappali - dupla WC, - fürdőszoba Elrendezés: - A 65,3 nm szuterén 5 tárolót,/ bármilyen célra használható/ zuhanyzót/ építés alatt/ WC-vel, pingpongtermet és a 19,4 nm-es garázst foglalja magában. - A földszinten egy légtérben található a tágas nappali, étkező, konyha, előszoba és külön bejárattal egy kamra, WC helyiség, plusz egy szoba, ahonnan lépcső vezet a szuterénba. A földszint kertkapcsolatos, innen léphetünk és láthatunk ki a zárt belső udvarra. - A tetőtérben 4 szoba, fürdőszoba (káddal és zuhanyzóval ,WC-vel) és közlekedő található, különleges galériás megoldással. Műszaki megoldások: - A központi fűtés gázkazánnal, radiátoros hőleadókkal működik. - A szobákat parketta, padlószőnyeg, a többi helyiséget járólap burkolja. - A hatalmas nyílászáróinak köszönhetően napfényes, nagyon hangulatos a lakótér. Egyedi formatervezése, tágassága, fényvilága miatt varázslatos otthona lehet családoknak, akár több generációnak is, de befektetőknek, vállalkozóknak is melegen ajánlom. Néhol ápolásra, felújításra szorul, mivel az épületet jelenlegi tulajdonosai évek óta nem lakják. Rengeteg fantázia van benne, csak kreativitás kérdése! Közvetlen közelben megtalálható minden, amire a mindennapi életben szükség lehet: bölcsőde, óvoda, iskola, üzletek, posta...stb. A város központja 5 perc kellemes sétával megközelíthető. Az OTP Bank kedvező kamatozású hiteleit: CSOK, még illetékmentességgel és 3 % kamatkedvezménnyel decemberig, Babaváró, stb. helyben közvetítjük igény esetén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kocsis Zoltán OTPip - Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Kocsis Zoltán OTPip - Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 378 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY