Eladó ház Szekszárd, Alsóváros 148 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szekszárd, Alsóváros 148 nm
Hirdetéskód: 8187649
Referenciaszám: H488413
Frissítve: 1 napja

Szekszárd eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
404 730 Ft/m²
148 m²
Alapterület
1133 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szekszárdon egy utcányira a központtól családi ház eladó! Az 1985-ben, 30 cm vastagságú téglából épült ház jelen állapotában 1 lakószinttel, körülbelül a fél ház alatt szuterénnel és beépíthető padlástérrel rendelkezik. Az udvaron található egy teljesen külön álló melléképület, szintén 30-as téglából. A lakóházban minden közmű megtalálható, a melléképületbe is gáz kivételével minden hátra lett vezetve. Lakható vagy nyári konyhaként, bulizó helyiségként használható. Az építés óta korszerűsítve a lakószint radiátorai, a bejövő villanyrendszer ( 3x25 amper), a bejárati ajtó, lakószobák burkolata és a melléképület villanyvezetékei lettek. Minden más korának megfelelő, felújítandó állapotú. Fűtésre lehetőség van gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is. További lakótér nyerhető a padlástér beépítésével. Kialakítása beépítésre előkészített, megfelelő belmagassággal. A palatető jó állapotú, a tetőzet fa anyaga is jó állapotú. Stabil, jó kiinduló alap egy felújításhoz. A nagy telek (1133 m2) vonzó lehet, ha vállalkozásodat és lakhatásodat együtt oldalnád meg, nagy udvarra vágysz, sok tárolandó holmid van. A szomszéddal való jó viszony miatt a telek egy része nincs bekerítve. Amennyiben ez zavaró, erről is gondoskodni kell. A beépíthetőség nincs kimerítve, nagyobb garázs, műhely, raktár is építhető. Fekvése miatt ajánlom a figyelmedbe a házat, ha felújításba is belefognál. 10 perc kényelmes sétával a városközpontban találod magad, nem kell külön logisztikai kihívást csinálni semmiből akár a gyerek iskolába-óvodába járásáról van szó, akár egy görbe, italozós estéről. Mindezek mellett elég csendes és kis forgalmú az utca. Kérlek hívj, ha megtetszett a ház?! :)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Dániel Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Dániel Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY