Eladó ház Székesfehérvár 107 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Székesfehérvár 107 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8247285
Referenciaszám: H484237-4745468
Frissítve: 2 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 3 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
746 729 Ft/m²
107 m²
Alapterület
565 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI KÖRNYEZETBEN. Székesfehérvár csendes kertvárosi részén helyezkedik el a képeken látható 107 négyzetméter alapterülettel rendelkező ingatlan. A ház teljeskörűen felújításra került az elmúlt években. Ennek során: - Megtörtént a tetőszerkezet teljes cseréje, új cserépfedést kapott - Elektromos vezetékek cseréje - Vízvezetékcsövek és csatornahálózat cseréje - Új nyílászárók kerültek beépítésre. - Homlokzati hőszigetelőrendszer kiépítése Az alapterület magába foglal három hálószobát, egy tágas konyha-étkezőt, egy szintén tágas alapterülettel rendelkező fürdőszobát, illetve egy kisebb fürdőszoba helyiséget. A bejárati rész előtt egy 25 négyzetméter alapterülettel rendelkező télikert is helyet kapott, amely a nagyméretű üvegfelületnek köszönhetően kiválóan benapozott. Tökéletes helyet biztosít egy nappali rész kialakításához. Az ingatlan gázcirkó fűtéssel rendelkezik lapradiátoros hőleadással. Az épület részét képezi egy elektromos kapuval felszerelt garázs és egy tároló helyiség. Az ingatlan 565 négyzetméter alapterületű telken helyezkedik el. A kert gondosan rendben tartott. Az ingatlan kettő utcafronttal rendelkezik. A mögötte elhelyezkedő utcáról is megközelíthető. Hátul is kiépített kerítéssel és elektromos kapubeállóval rendelkezik. Az ingatlan kiváló közlekedési környezetben helyezkedik el, az autópálya öt perc alatt megközelíthető. A déli elkerülő út szintén pár perc távolságra található az ingatlantól. Mindez lehetővé teszi a város bármely pontjának a gyors és egyszerű megközelíthetőségét. Üzletek, nagyáruházak könnyen és gyorsan elérhető távolságra helyezkednek el az ingatlantól. A vételárban lakás beszámítás szóba jöhet értékegyeztetést követően. Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY