Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 229 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Székesfehérvár, Öreghegy 229 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8282200
Referenciaszám: 164962-4609909
Feltöltve: 3 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 184 millió Ft

184 millió Ft
803 493 Ft/m²
229 m²
Alapterület
815 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 582 208 Ft
Második évtől
763 378 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164962 hivatkozási számú székesfehérvári családi ház. Eladó Székesfehérvár kertvárosi részén, Öreghegy városrészben 815 m2-es telken, egy modern, újjáépített családi ház. Az egyedi tervezés és a különleges építészeti megoldások, kül-, és beltéren egyaránt megmutatkoznak, amelyek hozzájárulnak a meleg családi otthon megteremtéséhez. Különleges esztétikai élményt biztosít a ház minden apró részlete, melyet tulajdonosa stílushoz hű bútorokkal rendezett be. Az ingatlan vételára a teljes berendezést, bútorokat, beépített háztartási gépeket tartalmazza, Önnek csak költöznie kell! Az Öreghegyi ingatlan jellemzői: - csendes kertvárosi környezetben, 815 m2-es telken helyezkedik el, - nappali-konyha-étkező, négy hálószoba, gardrób, kettő fürdőszoba, wc, terasz, gépkocsibeálló, alagsor elosztással, kertkapcsolattal, - gépesített konyhabútor, elektromos redőny, klíma, riasztó, kamera rendszer, vízlágyító, öntözőrendszer, - kor követelményein messze túlmutató tervezés és kivitelezés során a legmodernebb minőségi anyagokkal készült, - szépen karbantartott kert és füvesített terület, - családi házas lakóövezetben található, - a környék infrastruktúrája és szociális ellátottsága kiváló. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó székesfehérvári családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #164962Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weisz Ildikó Open House - Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 542 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Weisz Ildikó Open House - Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 542 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY