Eladó ház Székesfehérvár, Feketehegy 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8191495
Referenciaszám: H488539
Frissítve: 1 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
655 172 Ft/m²
145 m²
Alapterület
1051 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Ön álmai otthona várja Önt Székesfehérvár Feketehegy városrészében, a Szamos utcában! Ez a 145 nm-es, 5 szobás, 4 fürdőszobás, nappali-konyhás, jó állapotú ház kiváló lehetőséget kínál akár magán, akár befektetési célokra. A 1051 nm-es telek és a 4 garázs férőhely biztosítja az Ön és családja kényelmét és biztonságát. Az ingatlan kiválóan megközelíthető, akár autóval, akár tömegközlekedéssel. A környék csendes és biztonságos, ideális otthon fiatal felnőtteknek. A kertben gyönyörű panoráma nyílik a környékre, így Ön mindig élvezheti a természet szépségeit. Az ingatlanban gáz (cirkó) fűtés és klíma hűtés biztosítja a kényelmes életet. Az ingatlant a tulajdonosa felújította. Megújultak a víz és villanyvezetékek, fűtő-hűtő klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről, az ablakok korszerű, hőszigetelt ablakok, szúnyoghálóval szerelve. Az ingatlan 3 szintes ( szinteltolássál). Jelenleg két generációnak nyújt kényelmes otthont, de egy fal visszabontásával a három szint egy nagy lakásban lesz található. A kertben hatalmas garázs, ami 4 autónak is parkolási lehetőséget nyújthat, gyümölcsfák, magaságyások találhatók. A környék kiváló adottságai közül kiemelkedik a közeli bevásárlási lehetőség és a kiváló közlekedési infrastruktúra. A szomszédos parkok és zöldövezetek pedig biztosítják a friss levegőt és a nyugodt környezetet. Ha további kérdései vannak az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Hiteltanácsadónk díjmentes, részletes tájékoztatást nyújt az ingatlan megvásárlásához szükséges hitel lehetőségekről. Az ingatlan kizárólagos megbízással rendelkezik, megtekintés előzetes időpontegyeztetés után történik! Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domokos Viktória Otthon Centrum - Várpalota Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Domokos Viktória Otthon Centrum - Várpalota Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY