Eladó ház Szeghalom 108 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeghalom 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237668
Referenciaszám: M285888-4737438
Frissítve: 5 napja

Szeghalom eladó családi ház 2+1 fél szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
268 509 Ft/m²
108 m²
Alapterület
545 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 758 Ft
Második évtől
120 311 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ HÁZ! Új tulajdonosát keresi Békés Vármegyében Szeghalom városban egy 108 nm-es 2 szintes családi ház,tisztasági meszelés után beköltözhető. Nyugodt, csendes környezetben. Az ingatlan építésekor kialakításra került 2 szoba ( utcára nézők), felsőszinti szoba loggiás, fél szoba ( emeleti, udvarra néző) konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, fedett gang a ház bejáratánál, tároló ( emeleten), a tároló előkészítve fürdőszobának! Ház falazata tégla, kőporos vakolat, tetőszerkezete fa ,cserép borítással. Víz, villany, csatorna bevezetve a házba, gázvezeték telken kívül. Az otthon melegéről házközponti fűtés gondoskodik, de két kányhával is lehet fűteni. A ház folytatásában megtalálható egy olyan alsóépület ami gondozott, jó állapotban van. Gazdasgi épületek is jó állapotnak örvendnek . Az ingatlan olyan utcában található, ahol nagyon jó a közlekedés, pár percre a városközponttól, buszmegállótól, 2 irányból megközelíthető aszfaltozott utca. A Szeghalom szomszédos települései: Vésztő (kb.16 km), Füzesgyarmat (kb.11 km), Körösladány (kb.12 km). A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
E
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY