Eladó ház Szeghalom 96 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeghalom 96 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8213600
Referenciaszám: M282862-4719703
Frissítve: 5 napja

Szeghalom eladó családi ház 3 szobás: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
88 542 Ft/m²
96 m²
Alapterület
1101 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 26 895 Ft
Második évtől
35 265 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált, Békéscsabától 51 km-re, Szeghalmon egy 96,9 nm-es vegyes falazatú cserép tető fedésű családi ház. Az ingatlanban kialakításra került: 3 szoba, fürdőszoba, kamra, előtér és hatalmas konyha+ebédlő (20,2 m2), (alaprajz a képek között). Az ingatlan felújítandó, amit az ára tükröz. De! Remek lehetőségeket hordoz magában. A telek 1101 m2. Akár több gyermekes család számára is megfelelő, de vállalkozás céljára is adott. Belmagassága 2,4m, fűtése konvektoros de egyéb alternatív fűtés is megoldható. Akár klíma, akár napelemes ,költséghatékonyabb megoldásként. Az utcafronti 2 szoba megsínylette, hogy évek óta lakatlan. Külső - valamint belső repedések láthatóak. A tulajdonosok a tetőszerkezet betonkoszorúval lett erősítve, valamint 60 cm mélységű utcafronti alap megerősítést végeztettek. Így a tulajdonosok elmondásuk és tapasztalásaik szerint megállították a repedést. Az otthon a következő helységekből áll: 3 szoba, fürdőszoba, kamra, előtér és hatalmas konyha+ebédlő (20,2 m2) . 2 bejárata van a háznak, kisebb fedett terasza és melléképülete. Az ingatlan egyébként száraz, valamint melléképülete is. Felújítás után, csodaszép családi otthon válhat ismét belőle. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Jöjjön el és tekintse meg személyesen. A karcagi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez CSOK-hoz (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírásában is segítséget nyújtunk. Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
F
komfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor OTPip - Jászberény Lehel Vezér tér 13 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY