Eladó ház Szeged 213 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged 213 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8277198
Referenciaszám: HZ050481
Frissítve: 7 napja

Szeged eladó családi ház 3 szobás: 163,78 millió Ft

163,78 millió Ft
768 918 Ft/m²
213 m²
Alapterület
750 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 518 227 Ft
Második évtől
679 488 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsóváros frekventált részén családi ház és 230 nm-es melléképület eladó!Az ingatlan ára nettóban értendő. A vételár nettó+ÁFA!A főépület a 70-es években épült, tégla falazattal. Külső burkolata, kőporozott. Az ablakok fából készültek, redőnnyel ellátott. A bejárati kapu 3,8 m nyílómagassággal rendelkezik, akár egy busz is befér rajta.Az épületben, két szint található, a magasföldszint 163 nm, a pinceszint pedig 105 nm.3 külön bejáratú szoba, fürdő, WC, konyha, fedett, zárt veranda, kamra, közlekedő, helyiségekkel rendelkezik. Fűtése gázkazánnal történik.A pincének két bejárata van, padlója betonnal fedett.Összközműves, riasztóval ellátott.Az épület felújításra szorul.Található még egyállásos garázs, mely 21 nm.Az udvar belső részén, fennmaradási engedéllyel rendelkező 230 nm-es épület helyezkedik el, melynek falazata tégla, héjazata, pala, a tetőszerkezet pedig fémből készült.Az épület teljes területén betonozott padlóval rendelkezik. Korábban autószerelő műhely volt, így szerelő akna is található benne. (a szerelőaknak jelenleg sóderral törmelékkel, fel lett töltve, de kiszedhető)Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, a belváros 1,8 km-re található, vasútállomás pár száz méter. Iskolák, óvodák, bevásárlási lehetősége, tömegközlekedés gyalogos távolságra vannak.Ajánlom nagycsaládosoknak, befektetőknek, kis családi üzemet üzemeltetőknek!Kérdés esetén, vagy megtekintési szándékával hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Anita Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Anita Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 931 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY