Eladó ház Szeged 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8240884
Referenciaszám: M287820
Feltöltve: 3 napja

Szeged eladó családi ház 4+1 fél szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
446 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
885 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szeged, Vasutas soron található 130 nm-es, 4 szobás családi ház 885 nm-es telken eladó. A főépület egyik része 1950-ben épült, tégla és vályog vegyes falazatú. Ebben a részben található 3 szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség, és egy WC. A helyiségek egy része beton padlós, a szobák pedig parkettásak. A főépülethez hozzáépítésre került a 2000-es évek elején egy kizárólag téglából készült másik egység, melyben található egy nappali/étkező/konyha helyiségként hasznosítható rész, valamint egy kamra, kazánház, tároló és pince, melyek jelenleg beton padlózatúak. Ezen rész előtt az udvaron található egy betonozott nagy terasz. Az otthon melegét cserépkályha fűtés biztosítja, a házban a gázfűtés kialakításának lehetősége adott, annak elosztása és kiépítése azonban még szükséges. Tartozik az ingatlanhoz egy jelenleg lakrészként funkcionáló szoba, konyha, fürdőszoba leosztású melléképület. A házon bizonyos felújításokat, átalakításokat elkezdtek, de mindenképp szükséges a megkezdett munkálatok befejezése. Az ingatlan teljesen jó, karbantartott szerkezetű, az új tulajdonos a ház gépesítését, beépített bútorokkal történő felszerelését maga végezheti el. A teljeskörű munkálatok elvégzése után kellemes otthonává válhat egy nagyobb családnak is. Az ingatlan csendes környéken, gyér forgalmú utcában, biztonságos, kertvárosi övezetben található. Közelében többféle üzlet helyezkedik el, az utcából kihajtva a város bármely pontja a fő közlekedési útvonalakon könnyen és gyorsan elérhetőek. Az ingatlan megvásárlásához kedvező hitel is igényelhető, melynek intézéséhez szakszerű segítség áll a leendő vásárló rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
FF (2016-2023-as besorolás)
félkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szöllősi Norbert Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szöllősi Norbert Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY