Eladó ház Szeged 496 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged 496 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8224543
Referenciaszám: M283203-4727399
Frissítve: ma

Szeged eladó családi ház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
191 331 Ft/m²
496 m²
Alapterület
1542 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 280 Ft
Második évtől
393 721 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK, VÁLLAKOZÓK FIGYELEM!!! KIEMELT KÍNÁLAUNKBÓL FIGYELMÜKBE AJÁNLOM EZT A TÖBBFUNKCIÓS ÉPÜLETEGYÜTTEST! Eladó Szeged-Szőregen, a Szerb utcában egy 1.542 nm-es telken, 496 nm hasznos alapterületű épületegyüttes. Központi elhelyezkedésének köszönhetően jelenleg cégközpontként használják: üzlethelyiség, iroda, bemutatóterem, raktár funkciókkal. A tulajdoni lap szerint kivett lakóház, udvar megnevezésű. A főépület 192 nm-es 4 szobából, konyha-étkezővel, előszoba, tároló és 2 fürdőszobából áll. Az összes helyiség nagyon tágas, szellős, kellemes életérzést nyújt. A konyha szépen felújított, gépesített (gáztűzhellyel, elszívóval, mosogatógéppel). A fűtés gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással. A helyiségek parketta, illetve járólap burkolattal ellátottak. A főépület alatt egy 69 nm-es szépen felújított pincerész található, amiben kialakításra került bárpult is. Kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek lebonyolítására. A főépület mögött található a 235 nm alapterületű melléképület (raktár, tároló, fedett szín). A melléképület felső szintje megerősített padlással várja új funkcióját. Jól járható, terhelhető, 2 m feletti belmagassággal, 3 padlásszoba kiugróval. Ez az épületrész kiválóan alkalmas lehet további szobák, illetve panzió kialakítására is. A hatalmas udvar akár 10 személygépkocsi befogadására is alkalmas. Ezt a sok lehetőséget magában rejtő ingatlanegyüttest ajánlom nagycsaládosoknak, valamint több generációs családoknak. Ezen kívül kiválóan alkalmas lehet cégközpontnak, bemutatóteremnek, bármilyen vállalkozás elindítására (ajtó- ablakos, asztalosműhely, autószervíz, iroda, panzió) is. Ügyfeleim részére, igény esetén, teljeskörű hitelközvetítést is biztosítok. Szükség esetén a sikeres adásvétel lebonyolításához ügyvédi közreműködéssel állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
F
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pancza-Balogh Judit OTPip - Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pancza-Balogh Judit OTPip - Szeged Széchenyi tér 6 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY