Eladó ház Szeged 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 7335596
Referenciaszám: 157269
Frissítve: ma

Eladó 5 szobás családi ház 52,5 millió Ft értékben Szegeden - Terra projekt lakóparkban

Szeged
52,5 millió Ft
375 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 166 119 Ft
Második évtől
217 812 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZEGEDI INGATLANIRODA ELADÁSRA kínálja a a 157269-es sorszámú, SZEGED BÁRMELY TERÜLETÉN ÉPÍTHETŐ TÍPUSHÁZAIT! A TELEK NINCS A MEGADOTT ÁRBAN! 3-es Típusház modell 140 m2 5 szobás+ háztartási helyiség+2 fürdő ( nappali+ 4 szoba) Tégla építés 26 m2 fedett terasz 16,5 m2 garázs Az ár a SZERKEZETKÉSZSÉGRE vonatkozik A KIVITELEZŐ VÁLLAL KULCSRAKÉSZ BEFEJEZÉST IS   - Kiváló és jól kipróbált alvállalkozói csapattal, projektmenedzserekkel már a telekválasztástól egészen a kulcsátadásig ott vagyunk ügyfeleink mellett. - 3 típusház közül lehet választani: 140 m2, 123 m2, 92 m2 - Négyzetméterár mind három típusház esetén OPENHOUSE KEDVEZMÉNNYEL 375.000,- FT/M2-TŐL - Önnek nem kell törődnie a szervezéssel, a kivitelezéssel járó számos nehézséggel, ezeket a problémákat mind levesszük a válláról. - Nincsen anyag ár kockázata az építkezésnek. - A tégla szerkezetű típus házaink építészeti és gépészeti szempontból előre megtervezett kiforrott, modern koncepciót takarnak. - A típus házak már kész építészeti, gépészeti, elektromos, statikai, és látványtervekkel rendelkeznek. - A látványtervek alapján már az építkezést megelőzően teljes képet kap a végleges állapotról. - Saját kiváló építőipari csapattal és minősített anyagokkal és alvállalkozókkal folyik az építkezés. - Garanciát az első osztályú minőségre. - Ez előre megtervezett konstrukcióból adódóan elkerülhetők a bizonytalan költségtényezők, hibás műszaki megoldások. - A megrendelőt nem terheli külön a tervezési költség. - Kiváló logisztika - Áraink szerkezetkészségre vonatkoznak -Lehetséges kulcsrakész tulajdonságok (mind a három típusházhoz): okos otthon funkciók lehetősége, nagycsaládosokra szabott terek ( CSOK), esztétikus megjelenés, alacsony fenntartási költség, megújuló energiaforrás ( napelemes rendszer,hőszivattyú) Amennyiben a SZEGEDI TÍPUSHÁZAK vagy bármely a KÍNÁLATUNKBAN TALÁLHATÓ SZEGEDI HÁZ, IKERHÁZ, SORHÁZ bármelyik felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a 06/70 382 7131 -es telefonszámon. VÁSÁROLNA, DE NINCS RÁ KERET? KOLLÉGÁM DÍJMENTES, BANK SEMLEGES HITELÜGYINTÉZÉSSEL ÁLL RENDELKEZÉSÉRE..

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Tervezett átadás:
0002. november
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oláh István Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Oláh István Openhouse Szeged Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 432 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok