Eladó ház Szeged, Újszőreg 116 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszőreg 116 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8257007
Feltöltve: ma

Szeged eladó családi ház 2+2 fél szobás: 79 millió Ft

79 millió Ft
681 034 Ft/m²
116 m²
Alapterület
1758 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 249 970 Ft
Második évtől
327 755 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden, Újszeged, belvároshoz közeli külterületi részén, a Lövölde utca vonzáskörzetében, zöldövezeti környezetben, 1758 m2 alapterületű, körbekerített telken, parkosított, gyümölcsfás, veteményes telken, kétszintes, kb. 116m2 lakóterületű, 2013.évben építési engedéllyel épült K-Ny tájolású családi ház /földhivatalnál szántó és gazdasági épület/ kimondottan csendes helyen eladó. A ház tégla építésű, cseréptetős, hőszigetelésű műanyag nyílászárós, redőnyös ablakokkal, szúnyoghálóval ellátott. Belső kialakítása: konyha, két szoba, fürdőszoba, közlekedő, wc és az emeleti részre vezető lépcsőház. Az emeleti részen 2 szoba és egy gardrób kapott helyet. Az ingatlanhoz a 2022. évben, a már meglévő kb.22 m2 alapterületű terasz átalakításával egy Ny tájolású, kert felé néző nappali kialakítására került sor. A ház fűtése egy nagyméretű fatüzelésű cserépkályhával történik. Kisegítőként az emeleti részen klíma segíti a kellő hőmérséklet biztosítását. A házban fúrt kút biztosítja a vízellátást. vezetékes gáz nincs. A belső falak gletteltek, a padlózat járólap a konyhában, a közlekedőben és a nappaliban, laminált padló a szobákban. A háznak kicsi a rezsije ezért könnyen fenntartható. Az udvar egy része térkövezett a bejárati kapu elektromos, a parkosított részen egy fedett "nyári konyha" található nagy étkező résszel, még a telek kerti részében egy földbe vájt, téglaborítású és padlózatú, vízszigeteléssel ellátott boros pince került kialakításra. A telek elején a kapubejárat mellett található egy kb. 18 m2 alapterületű garázs is. A ház gazdálkodásra is alkalmasan nyújt természethez közeli ott lakást tulajdonosainak. A ház kb. 300 m van a buszközlekedéshez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
2013
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanykomfortosgarázskertcsendesvilágosklímakandallóparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Agenda Ház Ingatlanközvetítő Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 205 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Agenda Ház Ingatlanközvetítő Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 205 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY