Eladó ház Szeged, Újszeged 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged, Újszeged 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8004768
Referenciaszám: 6_coh
Frissítve: 20 napja

Szeged eladó családi ház 5 szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
990 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
861 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 626 507 Ft
Második évtől
821 461 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetes elegancia Újszeged kertvárosában Újszeged exkluzív kertvárosi részén kínálom ezt a kifinomult ízlésvilágú, napfényes otthont, amely valóban a nagybetűs "Otthon". A 2019-ben épült, 200 m²-es ház egy csendes utcában található, 861 m²-es telken, melyet gondosan parkosított kert vesz körül, ahol minden a pihenést szolgálja. Az épület mediterrán stílusban, magas műszaki tartalommal készült. Belső tereit úgy tervezték, hogy a kényelem és a természetes anyagok felhasználása elegáns, harmonikus enteriőrt eredményezzen. A ház központja a tágas, magas belmagasságú nappali, amely közvetlen kapcsolatban áll az étkezővel és a terasszal. A hatalmas nyílászáróknak és az épület optimális fekvésének köszönhetően ez a tér szinte egész nap természetes fényben úszik. A földszinten található 140 m²-en a nappali mellett 3 hálószoba, konyha, háztartási helyiség, fürdő és külön WC. Az egyedi megoldású tetőtérben egy jól szeparált, teljes értékű, 60 m²-es lakrész kapott helyet, amely további kényelmet biztosít. Az épület műszaki jellemzői kiemelkedőek: - Porotherm 30 klíma falazat. - EPS 80 hőszigetelés 20 cm vastagságban a falakon. - XPS 300 és EPS 100 lépésálló hőszigetelés az aljzatban, összesen 25 cm vastagságban. A fűtés padlófűtéssel, kondenzációs kazánnal történik, míg a kellemes hőérzetet légtechnikai berendezés biztosítja. Ez az ingatlan berendezésével és hangulatával kiemelkedik a hasonló kínálatok közül. Itt a modern dizájn finom eleganciával és meleg atmoszférával párosul, amely igazán egyedivé teszi ezt a házat. Tekintse meg a fotókat és az alaprajzokat! További műszaki részletekért és információkért kérem, keressen bizalommal. Üdvözlettel: Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő Az adásvétel teljes körű lebonyolítását ingatlanjogra szakosodott ügyvéd és független banki tanácsadó bevonásával végzem.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
A
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágosamerikai konyhaétkezőkamragardróbterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY